Hoţul a rămas încuiat în maşina furată

Doi tineri din Orăştie s-au ales cu dosare penale, după ce au furat un autoturism doar pentru a se plimba cu el pe câteva străzi din localitate. Hoţii au fost prinşi chiar de proprietara maşinii, care a reuşit să-l blocheze pe unul dintre ei în interiorul automobilului, după care a chemat Poliţia.

Potrivit oamenilor legii, sesizarea a fost făcută în noaptea de duminică spre luni, de către o tânără din Orăştie, care susţinea că în maşina sa se află un bărbat pe care l-a blocat intenţionat, după ce i-a furat autoturismul. La faţa locului, a intervenit imediat un echipaj de Poliţie, care a constatat că persoana imobilizată în maşină este Gheorghe B., în vârstă de 21 de ani. Acesta a recunoscut că, împreună cu un prieten de-al său – Suraj S., de 20 de ani, din Orăştie, au furat autoturismul şi s-au plimbat pe câteva străzi, după care s-au întors în parcarea din care l-au luat, pentru a-l lăsa acolo. Tinerii s-au ales cu dosare de cercetare penală. (C. Ghenea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Biciclist accidentat grav, pe DN 7

Un bărbat de 56 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovit, ieri dimineaţă,

Performanţe minunate, dar „imperfecte”

Anca Băjan, antrenoarea înotătorilor juniori de la CSS Hunedoara, consideră că bilanţul de 10 medalii cucerite la Campionatul Naţional este...

Ursoaică salvată din capcană

O ursoaică a rămas captivă ore în şir, după ce s-a prins într-un gard ce îngrădea o proprietate din zona...

Închide