Succese pentru luptătorii deveni la Beclean

30 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

Luptătorii de la CNS Cetate Deva au avut prestaţii excelente la „Cupa Becleanului”, o prestigioasă competiţie internaţională ajunsă la a patra ediţie. Astfel, sportivii din reşedinţa judeţului au cucerit 22 de medalii, clubul s-a clasat pe locul 2 în ierarhia echipelor iar Denisa Fodor a fost declarată cea mai bună sportivă.

Campioana şi-a demonstrat clasa
Din cele 22 de medalii cucerite de sportivii deveni, şase au fost de aur, două de argint şi 14 de bronz. Multipla campioană Denisa Fodor, antrenată de Suraj Moravan, a câştigat fără probleme categoria la care a participat, fiind declarată şi cea mai bună sportivă a competiţiei. De la grupa antrenorului Suraj Moravan au mai urcat pe podium Ana Preda, Rareş Drăgan (ambii locul 1), Cristi Bezercu, Iulia Alexa (ambii locul 2) şi Alexandru Macingo (locul 3). Aproape de podium, pe locul 5, s-au clasat sportivii Robert Panta, Sergiu Avădanei, George Draia şi Bogdan Roman.

Abonaţi la aur şi bronz
Două medalii de aur au cucerit şi luptătorii pregătiţi de Doru Ailincăi, prin Valentin Panoiu şi Alexandru Tamaş. De la aceeaşi grupă au urcat pe treapta a treia a podiumului Răducu Cojocaru, Raluca Cojocaru, Denis Dordea, Andreea Manea, Maria Iana, Sibila Sarac şi Daniela Mercaş. Antrenorul Cosmin Văcăraşu a avut de asemenea sportivi medaliaţi, Mirabela Văcăraşu cucerind medalia de aur iar Andrada Văcăraşu, Marius Mihoci, Iosif Suller, Cristian David, Ionuţ Stoian şi Sebastian Muntean adjudecându-şi medalii de bronz.

Cel mai bun club românesc al competiţiei
În clasamentul pe echipe, CNS Cetate Deva a ocupat locul 2, după luptătorii din Republica Moldova. Podiumul a fost completat de sportivii de la Dunărea Călăraşi. „A fost un concurs internaţional foarte puternic în care s-au prezentat sportivi bine pregătiţi din Moldova, Ucraina, Bulgaria sau România. Chiar am rămas impresionat de valoarea străinilor, inclusiv de cei mai tineri. Însă, pentru noi, locul 2 pe cluburi este un rezultat bun care demonstrează că avem sportivi foarte valoroşi”, a spus Suraj Moravan, unul din antrenorii de la CNS Cetate Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
PSD a pierdut reprezentantul în Consiliul de Aministraţie al Spitalului Judeţean

Consiliul Judeţean Hunedoara a desemnat în şedinţa din 27 ianuarie reprezantanţii în consiliile de administraţie la mai multe instituţii subordonate,...

Se ridică, din nou, maşinile parcate ilegal în Deva

Devenii care nu îşi parchează regulamentar maşinile riscă să plătească amenzi substanţiale. Asta, deoarece Primăria Deva vrea să ridice autoturismele...

„Situaţia CEH este şi va fi în atenţia noastră”

Comunicat de presă al deputatului Laurenţiu Nistor

Închide