Actualitate

Succes al procurorilor din cadrul Parchetului Petroșani! Au reușit să obțină o pedeapsă dublată pentru violator

Aceștia au reușit să demonstreze completului Curții de Apel Alba Iulia că un tată violator a fost pedepsit prea blând în raport cu faptele co­mise. Individul își viola copila de mai mulți ani. Prima instanță, adică Ju­decătoria Petroșani, l-a condamnat pe violator la o pedeapsă de 4 ani și jumătate de închisoare.

Au admis sentinţa
Procurorii au atacat sentința Jude­cătoriei Petroșani la Curtea de Apel Alba Iulia și au schimbarea încadrării juridice a faptei reținute în sarcina inculpatului prin actul de sesizare din infracțiunea de agresiune sexuală în infracțiunea de viol. Curtea a admis soli­citarea iar la rejudecare au schim­bat sentința, aproape dublând pe­deap­sa. ”Desființează sentința penală în ce priveşte latura penală a cauzei şi procedând la o nouă judecată în a­ceste limite: Condamnă inculpatul la 8 ani închisoare şi 3 ani pedeapsa com­plementară a interzicerii unor drepturi, pentru săvârşirea infracţiunii de viol”, se arată în soluție. Ciprian B. fusese condamnat și la 9 luni închisoare pen­tru conducerea unui vehicul fără per­mis de conducere, astfel că după con­topire a rezultat o pedeapsă totală de 8 ani şi 3 luni închisoare. Bărbatul de 33 de ani, din localitatea Petrila, și-a obligat fetița concubinei sale să-i satisfacă poftele sexuale.
Primul abuz a fost chiar de ziua copilei, când aceas­ta împlinea 11 ani. O abuza în boxa unui bloc de trei ori pe săp­tă­mână, totul întinzându-se pe durata a doi ani au demonstrat anche­tatorii. (M. Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.