Sub genericul „Ziua Curăţeniei”, Acţiune de ecologizare a salariaţilor de la Draxlmaier Hunedoara în municipiu

10 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Peste 90 de angajaţi ai Draxlmaier Hunedoara şi-au petrecut ziua de sâmbătă ajutând la protejarea mediului înconjurător. Echipaţi cu mănuşi şi saci de gunoi, voluntarii companiei, însoţiţi de familie şi copii, au colectat în doar câteva ore peste trei tone de deşeuri, de la materiale plastice la polistiren, cutii de carton, ambalaje şi resturi menajere.

Zona vizată pentru curăţenie a fost în apropierea Străzii Carpaţi, pe malul Râului Cerna, unde existau foarte multe gunoaie. „Ne-a făcut plăcere că ne-am organizat şi am participat împreună la această acţiune. Am făcut mişcare şi am făcut o faptă bună, încercăm să protejăm natura. A fost o experienţă interesantă şi relaxantă alături de colegi”, a spus Daniel, unul dintre voluntarii de la fabrica amintită.
Echipa numeroasă de voluntari a companiei s-a bucurat să facă o faptă bună în timpul liber. Angajaţii s-au arătat dornici ca şi pe viitor să participe la alte acţiuni similare. Unii au venit alături de copii, dorind să-i înveţe cât este de important să menţină curăţenia în mediul înconjurător.
„Avem peisaje foarte frumoase în Hunedoara şi în regiune. Este important să le protejăm, să le păstrăm curate şi să ne responsabilizăm. M-am simţit excelent alături de colegi, peisajele sunt superbe şi suntem bucuroşi că am transformat zona ecologizată într-un loc îngrijit. Am dat cu toţii un exemplu copiilor noştri şi a fost foarte frumos că am participat alături de cei mici la această acţiune”, a povestit Elena, colega noastră de la fabrica Draxlmaier.
Draxlmaier Hunedoara este partenerul dedicat al comunităţilor locale. Compania a donat în acest an aparatură medicală în valoare de 25.000 de euro Spitalului Municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara. De asemenea, în 2019, Draxlmaier Hunedoara a susţinut zeci de elevi care provin din familii defavorizate prin donaţia de rechizite şcolare. (Sebastian-Cristian Poelinca, Draxlmaier Group)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dobra şi-a sărbătorit ,,nuntaşii de aur”

Vineri după-masă, 61 de cupluri care au împlinit peste cinci decenii de căsnicie au fost sărbătorite pentru prima oară de...

Incendiu la silozurile de cărbune

Un scurtcircuit la o instalaţie electrică ar fi dus la izbucnirea unui incendiu la Preparaţia Cărbunelui Vulcan, focul fiind localizat...

Minerii de la Paroşeni şi Uricani sunt în aşteptare

Dacă nu vor vedea zilele acestea actul normativ care le garantează protecţia socială după disponibilizare, se vor reîntoarce să protesteze...

Închide