Strivit în cabina TIR-ului

Viteza şi neatenţia par să fi dus la teribilul accident în urma căruia un şofer de 50 de ani, din Giurgiu, a avut o moarte cumplită. Este luată în calcul şi oboseala la volan, dar şi o problemă de sănătate a conducătorului auto.
Bărbatul a fost strivit în cabina autotrenului care s-a răsturnat. Biroul Poliţiei Autostrăzi Sibiu – Deva a fost sesizat prin intermediul 112 de către ceilalţi participanţi la trafic. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, din primele cer­cetări preliminare, au stabilit faptul că şoferul a pierdut controlul direcţiei autotrenului, in­trând în coliziune cu glisiera metalică din partea dreaptă a direcţiei de mers, apoi s-a răsturnat în spaţiul verde din dreptul parcării.
„Pompierii Detaşamentului Deva spe­cia­lizaţi în descarcerare şi prim ajutor au in­tervenit de urgenţă, imediat după anunţarea accidentului la 112, în care a fost implicat un autotren răsturnat. Echipajele de pompieri au deplasat la locul accidentului autos­pe­cia­la de descarcere grea şi o ambulanţă, des­coperind în cabina autotrenului un bărbat, de 50 de ani, fără viaţă. Conducătorul auto­trenului, strivit de cabină, a fost extras după o serie de manevre care au implicat folosirea macaralei aflată în dotarea autospecialei de descarcerare grea”, a precizat ISU Hune­doara. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare