Strivit în cabina TIR-ului

6 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Viteza şi neatenţia par să fi dus la teribilul accident în urma căruia un şofer de 50 de ani, din Giurgiu, a avut o moarte cumplită. Este luată în calcul şi oboseala la volan, dar şi o problemă de sănătate a conducătorului auto.
Bărbatul a fost strivit în cabina autotrenului care s-a răsturnat. Biroul Poliţiei Autostrăzi Sibiu – Deva a fost sesizat prin intermediul 112 de către ceilalţi participanţi la trafic. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, din primele cer­cetări preliminare, au stabilit faptul că şoferul a pierdut controlul direcţiei autotrenului, in­trând în coliziune cu glisiera metalică din partea dreaptă a direcţiei de mers, apoi s-a răsturnat în spaţiul verde din dreptul parcării.
„Pompierii Detaşamentului Deva spe­cia­lizaţi în descarcerare şi prim ajutor au in­tervenit de urgenţă, imediat după anunţarea accidentului la 112, în care a fost implicat un autotren răsturnat. Echipajele de pompieri au deplasat la locul accidentului autos­pe­cia­la de descarcere grea şi o ambulanţă, des­coperind în cabina autotrenului un bărbat, de 50 de ani, fără viaţă. Conducătorul auto­trenului, strivit de cabină, a fost extras după o serie de manevre care au implicat folosirea macaralei aflată în dotarea autospecialei de descarcerare grea”, a precizat ISU Hune­doara. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lovitură cruntă pentru un hoţ de lemn

Jandarmii, poliţiştii şi comisarii Gărzii Forestiere i-au confiscat TAF-ul folosit la tăieri ilegale, camionul cu care trans­porta lemnul furat din...

Prea grăbită ca să mai respecte regulile de circulaţie

O femeie nevinovată a fost rănită în urma unui accident provocat de o şoferiţă de 22 de ani. Accidentul rutier...

Incendiu la un service auto din Petroşani

Acelaşi centru de reparaţii a fost distrus în urma unui alt incendiu, anul trecut în vară, din cauza neglijenţei. Angajaţii...

Închide