Lovitură cruntă pentru un hoţ de lemn

6 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Jandarmii, poliţiştii şi comisarii Gărzii Forestiere i-au confiscat TAF-ul folosit la tăieri ilegale, camionul cu care trans­porta lemnul furat din pădure cât şi alte unelte.
„Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică -Biroul de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Jude­ţean Hunedoara, însoţiţi de un lucrător al Gărzii Forestiere Timişoara şi 3 jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hune­doara, au efectuat verificări privind modul de exploatare şi gestionare al ma­terialelor lemnoase de către un operator economic de pe raza oraşului Petrila, oca­zie cu care au fost constatate trei infrac­ţiuni de taiere fără drept de arbori, furt de arbori şi transport material lem­nos de peste 10 mc fără documente le­gale. A fost confiscate un volum de 65,7 mc material lemnos din specia molid, cu o valoare estimativă de 18.138 lei şi re­ţinerea în vederea confiscării a unui moto­ferăstrău, unui TAF şi a unei autou­ti­li­tare”, precizează IPJ Hunedoara.
În urmă cu o săptămână, tot în fondul fores­tier din zona Parângului, jandarmii mon­­tani au confiscat un alt camion în­căr­cat cu zeci de metri cub de lemn tăiat ilegal. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prea grăbită ca să mai respecte regulile de circulaţie

O femeie nevinovată a fost rănită în urma unui accident provocat de o şoferiţă de 22 de ani. Accidentul rutier...

Incendiu la un service auto din Petroşani

Acelaşi centru de reparaţii a fost distrus în urma unui alt incendiu, anul trecut în vară, din cauza neglijenţei. Angajaţii...

Orăştioara de Sus: se încheie un an marcant pentru orice comunitate

Magdalena Şerban Pandemic şi cu provocări bugetare, primarii îşi cam iau adio de la anul 2020. Dorinţa lor comună este...

Închide