Lovitură cruntă pentru un hoţ de lemn

Jandarmii, poliţiştii şi comisarii Gărzii Forestiere i-au confiscat TAF-ul folosit la tăieri ilegale, camionul cu care trans­porta lemnul furat din pădure cât şi alte unelte.
„Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică -Biroul de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Jude­ţean Hunedoara, însoţiţi de un lucrător al Gărzii Forestiere Timişoara şi 3 jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hune­doara, au efectuat verificări privind modul de exploatare şi gestionare al ma­terialelor lemnoase de către un operator economic de pe raza oraşului Petrila, oca­zie cu care au fost constatate trei infrac­ţiuni de taiere fără drept de arbori, furt de arbori şi transport material lem­nos de peste 10 mc fără documente le­gale. A fost confiscate un volum de 65,7 mc material lemnos din specia molid, cu o valoare estimativă de 18.138 lei şi re­ţinerea în vederea confiscării a unui moto­ferăstrău, unui TAF şi a unei autou­ti­li­tare”, precizează IPJ Hunedoara.
În urmă cu o săptămână, tot în fondul fores­tier din zona Parângului, jandarmii mon­­tani au confiscat un alt camion în­căr­cat cu zeci de metri cub de lemn tăiat ilegal. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare