Ştiri

3 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Stiri

Fost soţ scandalagiu
Poliţiştii din Baru au fost solicitaţi să intervină, după ce o femeie din satul Crivadia a reclamat că fostul ei soţ face scandal. Beat fiind, fostul soţ a început să urle şi apoi să-l bată pe un tânăr care efectua lucrări de amenajare interioară în casa femeii. Pentru aplanarea scandalului, la faţa locului s-a deplasat ajutorul şefului de post, însă bărbatul a refuzat să se calmeze şi i-a adresat poliţistului ameninţări şi cuvinte insultătoare, devenind şi mai violent. Ulterior, au mai intervenit alţi doi agenţi din cadrul postului de poliţie, care au reuşit imobilizarea şi încătuşarea agresorului. În acest caz se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, ameninţare, lovire sau alte violenţe şi sfidarea organului judiciar. (A. Năstase)

La furat de cărbuni
Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Vulcan, este cercetat în stare de libertate, după ce el a fost prins în flagrant, de poliţiştii Postului Transporturi Livezeni, în timp ce încerca să sustragă 50 kg de cărbune dintr-un vagon de marfă oprit în Staţia C.F.R. Vulcan. Valoarea mărfii furate se ridică la 70 lei. (A. Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bãtaie de joc pe Centura Devei

Nervi întinşi la maximum. Motoare supraîncălzite. Cam aşa stă situaţia pentru şoferii care tranzitează municipiul Deva, în aceste zile.

Au tâlhãrit doi bãrbaţi într-o orã

Pentru că probabil se plictiseau, patru tineri din Lupeni s-au gândit că nu ar strica puţină distracţie. Aşa că, nu...

Moloţ se încãpãţâneazã sã facã aeroport

George Rotaru, preşedintele Aeroclubului Român, şi-a dat acordul de principiu privind cedarea celor aproape 70 de ha de teren aparţinând...

Închide