Bãtaie de joc pe Centura Devei

3 iulie 2009 | 3 Comentarii | Publicat in: Eveniment, Flash

03 Circulatie 8683

Sorina Popa

Nervi întinşi la maximum. Motoare supraîncălzite. Cam aşa stă situaţia pentru şoferii care tranzitează municipiul Deva, în aceste zile.
Din cauza lucrărilor de reparaţii care se efectuează pe DN 7, pe tronsonul de la Ştrandul municipal la giratoriul de la Real, circulaţia de la Deva până la Simeria se desfăşoară în aceste zile în condiţii extrem de dificile. Dacă vreţi să faceţi un drum de Simeria, de la Deva, ar trebui să vă luaţi o marjă de timp de peste o oră, deşi distanţa respectivă este parcursă în mod normal în câteva minute. Şoferii se enervează, claxonează, se produc accidente, toate astea deoarece lucrările de reparaţii se fac în bătaie de joc şi doar ziua, cu toate că noaptea sunt mai puţine maşini pe drum. Dar, asta este, trăim în România.

Mai avem de aşteptat
Gheorghe Brânzan, şef Secţie Drumuri Naţionale Deva, beneficiarul lucrărilor, a declarat că, în prezent, reparaţiile se execută pe tronsonul de 10 kilometri, de la intrarea în municipiul Deva, până în apropiere de oraşul Simeria. „Se lucrează zi lumină, se execută lucrări pe patru benzi, e normal să fie incomodată circulaţia maşinilor. Probabil, lucrările se mai întind pe durata a două săptămâni”, a spus Gheorghe Brânzan. Brânzan este contrazis de şoferi, care susţin că muncitorii care lucrează la reparaţia DN 7, iau foarte multe pauze, şi oricum, nu lucrează decât până la amiază. „E o bătaie de joc ceea ce se petrece cu reparaţiile astea. De ce nu lucrează noaptea? Ne stricăm maşinile şi ne pierdem răbdarea pe banii noştri. Tot repară la drumul ăsta în fiecare an. Îşi bat joc de noi”, a spus un şofer. Conducerea Primăriei Deva susţine că a fost informată despre programul lucrărilor, dar atâta tot. La fel, poliţiştii hunedoreni ridică şi ei din umeri. Ieri la amiază, un echipaj al Poliţiei Rutiere se afla, la intrarea în Deva, la Izvorul Decebal, la umbră, deşi coada de maşini se pornea de la Ştrandul municipal.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. viorel spune:

  drumul s-a mai reparat si anul trecut. Doar atat tine o lucrare facuta de drumari?

 2. unu spune:

  Si in Orastie acum doua saptamani era mai rau, dar o interesat pe cineva? Nu.

 3. altu spune:

  da oare cine sa fie interesat de orastie?…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au tâlhãrit doi bãrbaţi într-o orã

Pentru că probabil se plictiseau, patru tineri din Lupeni s-au gândit că nu ar strica puţină distracţie. Aşa că, nu...

Moloţ se încãpãţâneazã sã facã aeroport

George Rotaru, preşedintele Aeroclubului Român, şi-a dat acordul de principiu privind cedarea celor aproape 70 de ha de teren aparţinând...

Pe ce aruncã banii Uniunea Europeanã

În timp ce primarilor din judeţul Hunedoara le sunt refuzate pe bandă rulantă proiectele cu finanţare externă de dezvoltare a...

Închide