Eveniment

Au tâlhãrit doi bãrbaţi într-o orã

Sorina Popa

Pentru că probabil se plictiseau, patru tineri din Lupeni s-au gândit că nu ar strica puţină distracţie. Aşa că, nu au stat prea mult pe gânduri şi au trecut la fapte.
Cei patru, Toader R., Sergiu Ş., ambii de 18 ani, Titi L.  şi Constantin S., ambii de 19 ani, toţi din municipiu, sunt acuzaţi că, în timp de o oră, au tâlhărit doi bărbaţi. Ieri, ei au fost arestaţi pentru 29 de zile.

S-au mobilizat toţi poliţiştii din Lupeni
Potrivit poliţiştilor hunedoreni, la sediul Poliţiei municipiului Lupeni s-au prezentat două persoane, la interval de o oră, care au susţinut că au fost agresate şi jefuite de cei patru derbedei. Una dintre victime, un bărbat dr 35 de ani, le-a spus poliţiştilor că în timp ce se afla pe strada Parângului, din Lupeni, din spate, a fost lovit de mai multe persoane, care i-au furat suma de 200 de lei, un card bancar şi telefonul mobil. Bărbatul a recunoscut că era în stare de ebrietate. Un alt bărbat, de 26 de ani, s-a prezentat tot noaptea trecută la sediul Poliţiei Lupeni, unde a reclamat că în timp ce mergea pe o altă stradă din localitate, a fost tâlhărit de mai mulţi tineri, care i-au furat 18 lei. Şi tânărul era beat în momentul în care a fost agresat. În aceste condiţii, întreg efectivul Poliţiei Lupeni a intrat în alertă, iar într-o oră de la reclamarea faptelor, tâlharii au fost prinşi. Oamenii legii au recuperat de la unul din suspecţi telefonul mobil sustras de la bărbatul de 35 de ani şi suma de 68 lei. Cardul bancar nu a putut fi recuperat, suspecţii declarând că l-au aruncat în râul Jiu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura