Stiri

Ştiri – 3.06.2009

TIR plin cu maşini nou-nouţe, răsturnat
Ieri, circulaţia pe DN 7, la ieşirea din oraşul Simeria, înspre Orăştie, a fost oprită, după ce un TIR încărcat cu autoturisme noi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. Poliţiştii au fost nevoiţi să oprească circulaţia pe porţiunea respectivă de drum, până ce maşinile nou-nouţe au fost transbordate într-un alt autotren. (A. Năstase)

Simulare de inundaţii
Ieri, ISU Hunedoara a organizat un exerciţiu de simulare a unei inundaţii pe Crişul Alb. Exerciţiul s-a efectuat pentru a se verifica eficienţa cu care se acţionează în asemenea cazuri. Astfel, s-a presupus că s-a depăşit cota de pericol de inundaţii în Crişcior, Brad, Vaţa de Jos, fiind evacuate zeci de persoane. (A. Năstase)
4Ghişeu de cazier judiciar la Vulcan
Astăzi, va fi deschis un ghişeu de cazier judiciar în sediul Poliţiei municipiului Vulcan. Programul de primire a cererilor este zilnic, între orele 09:00 şi 10:30. Eliberarea certificatelor se va face în ziua depunerii cererii, între orele 15:00 şi 16:00, de luni până joi, iar vineri între orele 13:30 şi 14:30, pentru cetăţenii născuţi în alte judeţe. Acesta este cel de-al patrulea ghişeu de eliberare pe loc a certificatului de cazier judiciar, după cele deschise la sediile Poliţiilor municipale Hunedoara, Petroşani şi Haţeg. (A. Năstase)

Festival de popice la Hunedoara
Primele patru echipe din clasamentele Diviziilor Naţionale de popice se întrec pentru titlul de campioane naţionale la feminin şi masculin la arena de popice „Siderurgica”, din Hunedoara, începând de ieri şi până duminică. În primele trei zile, se vor întrece formaţiile feminine, iar în următoarele trei zile va avea loc competiţia echipelor masculine. La masculin, popicarii de la Inter Petrila intră în concurs cu un punct, după clasarea pe locul trei în campionat, şi vor lupta pentru trofeu cu CFR Cluj (2 p.), CFR Olimpia Iaşi (1.5 p.) şi Foresta Tălmaciu (0.5 p.). La feminin, lupta pentru titlu se va da între Electromureş Tg. Mureş – 2.0 pct; Rapid Voinţa Bucureşti – 1.5 pct; Conpet Petrolul Ploieşti – 1.0 p. şi CS Petrolul Băicoi – 0.5 p. Toate echipele calificate la turneul final de la Hunedoara vor reprezenta România în cupele europene, astfel: locul 1 – la Cupa Mondială de la Budapesta (Ungaria), locul 2 – la Cupa Europei de la Skopje (FYR Macedonia), locurile 3 şi 4 – la Cupa NBC de la Apatin (Serbia). (C. Marinut)

Racea, campioană la „Citta di Lugano”
Componenta lotului olimpic de gimnastică, Amelia Racea (foto) a câştigat concursul “Trofeo Internazionale Citta di Lugano”, ce a avut loc în localitatea elveţiană, Lugano. Vicecampioană europeană de juniori la bârnă şi medaliată cu bronz la sol, la Europenele din 2008, Racea s-a impus la individual compus, unde a adunat un total de 56,400 puncte. Ea a devansat-o pe iberica Ana Maria Izurieta, care, la Europenele de senioare, din acest an de la Milano, a ocupat locul 4 la individual compus, cu un total de 56,325 puncte. Raluca Haidu a ocupat locul 7, cu un total de 51,600 de puncte, iar Diana Trenca, locul 13, cu 50,750 puncte. (C. Marinut)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.