Stiri

Ştiri

TIR-uri avariate
Un accident s-a petrecut, ieri, pe DN 7, pe raza localităţii Leşnic, două TIR-uri fiind în pericol să se ciocnească frontal. Un TIR înmatriculat în Ungaria a depăşit neregulamentar o dubiţă, într-o curbă la dreapta, în timp ce din sens opus se apropia un alt autotren, înmatriculat în Bulgaria. Şoferului TIR-ului bulgăresc a tras de volan şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, ca să evite o ciocnire frontală între autotrenuri. Ambele TIR-uri au fost avariate uşor. (A. Năstase)

S-a răsturnat căruţa cu ţigani
O căruţă cu cinci ţigani în ea s-a răsturnat, ieri, în zona Bejan din cartierul Micro 15 din Deva, unde există mai multe barăci locuite de familii de romi. Potrivit poliţiştilor, ajunşi la faţa locului, calul înhămat la căruţa s-a speriat şi lea aruncat pe toate cele cinci persoane aflate în atelaj, peste „bordul” acestuia. Copiii romilor, cu vârste cuprinse între doi şi patru ani,  au fost răniţi în urma accidentului. (A. Năstase)

Instruire gratuită pentru ONG-uri
Vineri, 17 iulie, la Ghelari, va avea loc un seminar de instruire pe tema dezvoltării organizaţionale ONG. Seminarul se adreseaza ONG-urilor care doresc să-şi îmbunătăţească propria organizare şi funcţionare, în vederea creşterii eficienţei, transparenţei şi vizibilităţii faţă de proprii săi membri, beneficiari, clienţi, precum şi faţă de autorităţile publice şi finanţatorii cu care relaţionează. Participarea este gratuită, instruirea fiind asigurată de Dana Nicolescu, director al Opportunity Associates România, în parteneriat cu o serie de organizaţii de profil, printre care şi APES România ([email protected]) (N. Ebner)

Poşta Română şi-a extins serviciile de încasare
Începând cu această lună, Poşta Română a extins serviciul de încasare a facturilor emise de Enel Energie SA, astfel încât acestea pot fi achitate şi prin intermediul celor 23 de subunităţi poştale din municipiile şi oraşele din judeţul Hunedoara. Până acum, Poşta Română oferea astfel de servicii doar în mediul rural, prin intermediul celor 179 de subunităţi poştale din judeţ. Clienţii Enel pot achita doar suma înscrisă pe factură, lucrătorul poştal urmând a elibera dovada plăţii. (N. Ebner)

Ameninţaţi cu suspendarea
Antrenorul principal al echipei Jiul, Daniel Timofte, a declarat că jucătorii Daniel Vădrariu şi Filip Alexandru riscă să fie suspendaţi, dacă nu se prezintă rapid la echipă. „Cei doi vor fi suspendaţi dacă nu vor reveni la echipă, pentru că nu au acceptul clubului Jiul să fie la Vaslui. Poate că jucătorii s-au înţeles cu cei de la Vaslui, dar nu şi cele două cluburi între ele aşa că îi aştept la echipă”, a explicat Timofte. Cei doi jucători ar trebui să semneze un contract pe o perioadă de trei ani de zile cu echipa din Liga l.

Nicorec, în cantonament cu Rapid II
Fostul jucător al Minerului Lupeni, Dan Nicorec, se află în pregătire cu echipa a doua a Rapidului. Jucătorul de 22 de ani a exclus o posibilă revenire la Lupeni, contractul expirându-i în această vară. „Nu cred că va mai fi posibilă o revenire a mea la Minerul.  Acum sunt în cantonament cu Rapidul”, a spus jucătorul dorit de mai multe echipe din liga a doua.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.