Eveniment

Femeie ucisã de concubin cu coasa

03 X 1 coasa

Sorina Popa

O femeie şi-a pierdut viaţa, ieri, la Densuş, după ce concubinul ei a tăiat-o cu coasa. Deocamdată, poliţiştii criminalişti nu ştiu dacă bărbatul a vrut să o omoare sau tragedia s-a produs dintr-o neatenţie.
Cert este că patru membri ai unei familii de ţigani din satul Densuş au mers ieri la coasă, în apropierea localităţii. Femeia, concubinul ei, fiul şi nora lor, s-au dus la coasă, însă din spusele martorilor se pare că toţi patru erau cam ameţiţi de băutură. Acolo s-a produs tragedia.

A pierdut mult sânge
Echipa operativă coordonată de un procuror criminalist şi ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale a efectuat cercetări la faţa locului şi a stabilit că femeia, Adela H., de 45 de ani,  se afla la coasă împreună cu concubinul său, Samoilă P., de 54 de ani, din localitate, când la un moment victima a fost tăiată cu coasa în zona abdomenului. Când au văzut ţiganii grozăvia, ei au coborât din locul unde se aflau la cosit, până în sat, la nişte vecini care au chemat ajutoare. De la locul unde s-a petrecut nenorocirea, femeia a fost transportată de rude cu căruţa. Deşi medicii au ajuns în timp scurt, n-au mai putu salva femeia, care pierduse mult sânge.  “S-a solicitat ajutorul medicilor Serviciului de Ambulanţă, însă femeia a decedat până la sosirea medicilor. Cauza exactă a morţii urmează a fi stabilită în urma necropsiei. Echipa de anchetă urmează a stabili, pe baza rezultatelor necropsiei şi a celorlalte investigaţii, dacă fapta a fost comisă cu intenţie sau din culpă, aspect în funcţie de care vor fi luate măsurile legale care se impun”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura