FlashPolitica si administratie

STIMAȚI LOCUITORI AI JUDEȚULUI HUNEDOARA,

Investițiile în sănătate, educație, infrastructură, patrimoniu istoric, sport, cultură reprezintă prioritățile echipei PSD pentru Consiliul Județean Hunedoara.

În acest mandat, am atras finanțări record în valoare de 1 MILIARD DE EURO pentru proiecte de dezvoltare a județului Hunedoara. Suntem prima echipă aflată la conducerea Consiliului Județean Hunedoara care a reușit o asemenea performanță și suntem încrezători că județul Hunedoara se află deja pe traiectoria corectă de dezvoltare.

Infrastructura rutieră, cea de utilități, investițiile consistente în domeniul sănătății, implicarea activă în susținerea performanței în educație și sport, punerea în valoare a patrimoniului istoric și dezvoltarea turismului sunt doar câteva dintre realizările notabile ale ultimilor patru ani – CE PROMIT ALȚII, NOI AM FĂCUT DEJA!

Pe 9 iunie 2024, suntem, cu toții, chemați la vot. Echipa PSD a demonstrat eficiență în fiecare localitate, a demonstrat că experiența și implicarea sunt fundamentul realizărilor importante. Vă invit să rămâneți alături de mine și de echipa mea pe acest drum și, împreună, să facem alegeri înțelepte pentru viitorul nostru.

Votul pentru echipa PSD înseamnă continuitate în proiectele începute, o guvernare stabilă și orientată către nevoile reale ale hunedorenilor. Să fim uniți în această călătorie, să mergem la vot cu încredere și să construim împreună un viitor în care fiecare locuitor al județului Hunedoara să se simtă parte a unei echipe care își dedică eforturile pentru binele comun.

Vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea dumneavoastră și vă aștept la votul din 9 iunie pentru a continua, împreună, pe drumul cel bun!

În 2020, singurii mei aliați au fost locuitorii județului Hunedoara! În 2024, aliați îmi sunt tot locuitorii județului Hunedoara!

LAURENȚIU NISTOR

 

Votați Laurențiu Nistor, „Un OM alături de OAMENI”, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara (poziția 4 pe buletinul de vot)!

Votați echipa consilierilor județeni PSD pentru Consiliul Județean Hunedoara (poziția 4 pe buletinul de vot)!

 

Comandat de PSD – filiala Hunedoara.
Executat de SC Media Hunedoreană SRL.
Cod identificare atribuit de AEP: 21240002

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura