Sport

Start cu „mult farmec” în Liga a IV-a

Balul fotbalului mic a început cu un nou caz special. Meciul Aurul Certej – Gloria Geoagiu, din prima etapă a Ligii a IV-a, a fost întrerupt în minutul 87, la scorul de 3-2, din cauza problemelor de sănătate ale doctorului care asigura asistenţa medicală la meci. În aceeaşi rundă, şi farmecul fotbalului a fost la loc de cinste. Vicecampioana, Aurul Brad, a câştigat cu 2-0, derbiul cu campioana, CS Vulcan, dar ocupă doar locul trei în clasament, întrucât a fost depăşită la golaveraj de CFR Simeria şi Metalul Crişcior.
Lipsit de miza, banii şi fiţele din eşaloanele superioare, fotbalul din Liga a IV-a Hunedoara se remarcă fie prin pasiunea şi dârzenia cu care se joacă, fie prin ineditul unor situaţii care apar. Astfel, partida dintre Aurul Certej şi Gloria Geoagiu a fost întreruptă, în minutul 87, la scorul de 3-2 pentru gazde, din cauza problemelor de sănătate ale doctorului care asigura asistenţa medicală la meci. „Meciul a fost întrerupt înainte de finalul timpului regulamentar, deoarece medicul care asigura asistenţa medicală la joc a fost în imposibilitatea de a-şi mai face datoria. Era minutul 87 şi tabela indica scorul de 3-2. Este un caz fără precedent în activitatea fotbalistică din judeţ  şi va fi analizat de Comisia de Disciplină în această săptămână”, a spus Sorin Ciotlăuş, observatorul partidei şi secretarul general al AJF Hunedoara. „Mi s-a făcut rău de la căldură. Am mai avut probleme de acest fel, într-o altă vară, când am asistat la trei meciuri consecutive, dar atunci am putut sta până la finalul partidelor. Se pare că suport mai bine frigul, decât căldura”, a spus doctorul Eugen Ilian, cel care în mod tradiţional asigură asistenţa medicală la partidele de acasă ale celor de la Aurul Certej.
Fotbalistic, runda s-a remarcat prin partidele de la Brad, Simeria şi Crişcior. Vicecampioana, Aurul Brad, a câştigat cu 2-0, derbiul cu campioana, CS Vulcan. Revenită în Liga a IV-a, deşi avea drept de joc în eşalonul trei, CFR Simeria a reuşit scorul primei etape, câştigând cu 5-3, meciul de acasă cu Retezatul Haţeg. Pe poziţia a doua în clasament după prima etapă se află Metalul Crişcior, care a câştigat cu 3-1 derbiul local cu Zarandul Crişcior. În aceeaşi etapă, Jiul II a fost ţinută în şah acasă, scor 0-0, de Retezatul Râu de Mori, iar nou-promovata Hercules Lupeni a scos o remiză, scor 1-1, pe terenul celor de la Inter Petrila. Partida Victoria Călan – CS „U” Petroşani a fost amânată pentru data de 12 septembrie, deoarece antrenorul Ionuţ Stelescu şi mai mulţi jucători ai studenţilor sunt plecaţi în străinătate la un turneu universitar. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura