Stãpânii amicalelor

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara a bifat încă două victorii în meciurile de pregătire, 1-0 cu Voinţa Sibiu şi 3-2 cu Europa Alba Iulia, ambele în deplasare, şi a încheiat seria testelor verii cu un bilanţ de 10 victorii şi trei remize. Antrenorul Marius Opric nu se îmbată cu „parfumul” succeselor amicale, fiind convins că în campionat va fi mai dificil, dar speră ca echipa să repete istoria şi în meciurile oficiale.

Le priesc echipele bune

Jumătate din lotul negru-albaştrilor a avut mai multă voinţă decât adversara din liga secundă, Voinţa Sibiu, în meciul disputat sâmbătă, în deplasare, şi a câştigat cu 1-0. FC Hunedoara a încheiat astfel cu un bilanţ perfect de patru victorii în amicalele cu formaţiile din eşalonul doi. Unicul gol al întâlnirii de pe Cibin a fost înscris de Făgărăşanu, în minutul 78, dintr-o lovitură de la 11 metri. „Penaltiul a venit după un contraatac la care un fundaş sibian a comis henţ în careu. În rest, a fost un meci echilibrat, în care noi am avut şi alte ocazii, între care şi o bară a lui Pepenar”, a spus antrenorul Marius Opric. La Sibiu, tehnicianul hunedorean a trimis în teren următoarea formulă e echipă: Dragotă – Vîrtan, Ambruş, Bier, Şoit  – R. Cristian, Găceanu, Vişan, Vajda, Pepenar – Suciu. După pauză au mai jucat: Roiu, Făgărăşanu şi I. Radu. Cealaltă jumătate a lotului hunedorean a jucat, în aceeaşi zi, la Alba Iulia, cu nou-promovata în eşalonul trei, Europa Alba Iulia. După 2-2 la pauză, hunedorenii s-au impus cu 3-2, astfel că şi în duelurile cu echipe din Liga a III-a, FC Hunedoara a fost pefectă, având cinci victorii. Singurii paşi nesiguri ai negru-albaştrilor în amicalele verii au fost cu echipele din Liga a IV-a cu care au avut o victorie şi trei remize.

Gata de start

Cu meciurile disputate în acest week-end, FC Hunedoara a pus punct seriei de jocuri test şi e pregătită de startul sezonului. Antrenorul Marius Opric spune că hunedorenii vor să aibă rezultate la fel de bune şi în campionat. „Am creionată deja în minte o formulă de echipă pentru start, însă aceasta nu e bătută în cuie şi  se poate schimba pe parcurs”, a spus tehnicianul grupării hunedorene. În prima etapă de campionat, programată vineri, 31 august, FC Hunedoara va juca, pe teren propriu, cu Jiul Petroşani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare