Stagiu de pregătire la Eforie pentru karateka

ACS Ronin Deva a reprezentat, prin sen­sei Mircea Popa, județul Hunedoara la sta­giul de pregătire fizică și tehnică în disciplina Karate Tradițional. Evenimentul a avut loc la Eforie Sud în perioada 27 august- 03 septembrie 2021.
Sensei Mircea Popa, centura neagră, 6 dan, a participat, alături de alți peste 150 de sportivi și antrenori din toată țara, la stagiu, la malul Mării Negre.
Această formă de pregătire sportivă are o activitate neîntreruptă de peste 35 de ani și urmărește perfecționarea tehnicilor și ar­monizarea cu regulamentele internaționale din această disciplină sportivă.
Antrenamentele au avut loc zilnic, timp de o săptămână, începând cu ora 6.30, șe­din­țele de pregătire în kata și kumite de­ru­lându-se în aer liber, pe diferite suprafețe (inclusiv pe nisip și în apă).
Pe de altă parte, la sfârșitul acestei săp­tă­mâni, în perioada 10 – 12 septembrie, va avea loc la Brăila, sub coordonarea Fede­ra­ției Române de Karate Tradițional, finala Campionatului Național, adresată cate­go­riilor de cadeți, juniori, tineret și seniori, coordonatorul local al competiței fiind multiplul campion național – Cornel Mușat.
Întrecerile de la Brăila sunt foarte impor­tante, fiind un criteriu de calificare pentru Campionatele Europene de la Belgrad, din Serbia programate în perioada 28 – 31 octombrie 2021.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.