Spulberată de o şoferiţă fără experienţă

5 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O femeie de 49 de ani, din Petrila, care traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost lovită de o maşină condusă de o şoferiţă de 22 de ani. Tânăra de la volan ar fi avut viteză şi n-a mai putut opri la timp.
Accidentul a avut loc pe şoseaua de centură a municipiului Petroşani, iar victima a ajuns la spital cu multiple fracturi şi o lovitură la cap. Poliţiştii rutieri au stabilit că femeia rănită traversa pe trecerea de pietoni când a fost surprinsă şi accidentată de autoturismul condus de o tânără din Aninoasa. Şoferiţa nu consumase băuturi alcoolice, au mai stabilit anchetatorii. Un alt accident, tot din cauza vitezei, a avut loc şi pe dealul Haţegului. Un clujean de 30 de ani, în timp ce conducea pe Strada Viilor, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţ. „În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei tinere în vârstă de 27 de ani, pasageră în autoturismul implicat în accident, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Hunedoara. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. A FOST ODATĂ UN ÎMPĂRAT…

A fost odată un Împărat, un Împărat al tuturor timpurilor! Pentru că dacă n-ar fi fost, nici nu s-ar povesti....

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban    Origin, de Dan Brown, apărută la Editura Rao (2017) este propunerea făcută de reprezentanții Bibliotecii Judeţene „Ovid...

Începe campania DEVA CURATĂ!

Primăria Municipiului Deva organizează, în perioada 13-23 mai 2019, o campanie de ecologizare a oraşului, sub genericul ,,DEVA CURATĂ!”.

Închide