Politica si administratie

Sprijin pentru România!

Guvernul condus de Nicolae Ciucă a adoptat două măsuri extrem de importante din pachetul economico – social ”Sprijin pentru România”.
Persoanele și familiile cu venituri mici, care sunt cu adevărat în nevoie vor be­neficia de vouchere pen­tru ali­men­tele de bază,
în va­loare de 250 lei. Voucherele vor fi acor­date începând cu data de 1 iunie, o dată la două luni. De această mă­sură de spri­jin vor be­ne­fi­cia aproximativ 3 milioane de oa­meni, valoa­rea totală a pro­­iec­tului fiind de pes­te 3 miliar­de de lei, din care jumă­tate sunt fon­duri europene.
De asemenea, Guvernul condus de Nicolae Ciucă susține în continuare proiectele de investiţii. Astfel, se alocă a doua tranșă din sprijinul de apro­xi­mativ 5,2 miliarde lei, în ve­derea ajus­tării preţului la pro­iectele cu finanţare din fon­duri externe nerambur­sa­bile, afec­tate de creșterile de tarife. Mă­sura vi­zează proiectele de infra­struc­tură de transport, pro­iectele de reţele de apă şi ca­na­li­zare, proiectele de de­şeuri şi pro­iec­tele cu finan­ţare din POR, sus­ține Vetuța Stănescu (foto), depu­tat PNL de Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura