Sprijin financiar pentru Denisa Fodor de la Primăria Deva

25 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

O sportivă de mare perspectivă, practicanta de lupte libere Denisa Fodor, proaspătă campioană naţională, îşi va continua activitatea la LPS Cetate Deva.

Decizia vine în urma discuţiei pe care sportiva, alături de antrenorul său, Suraj Moravan, şi cu directorul de la LPS Cetate, Adrian Liga, au avut-o recent cu Florin Oancea, primarul municipiului Deva. Edilul-şef al Devei a dat asigurări că se vor găsi resurse financiare, ca şi în cazul altor sportivi, pentru ca Denisa Fodor să îşi continue activitatea la LPS Cetate.
Denisa Fodor, pe lângă numeroasele succese interne, are în palmares şi medalii internaţionale, la competiţii precum Jocurile Francofoniei, Balcaniada sau Campionatul Mondial de lupte pe plajă, iar de curând s-a întors acasă cu medalia de aur obţinută la Campionatul Naţional de Junioare de la Târgovişte..
De altfel, primarul municipiului Deva a declarat “Am aflat că multe cluburi de gen din ţară i-au propus Denisei să o transfere de la Deva şi să îi reprezinte în competiţiile naţionale şi internaţionale. Denisa mi-a spus însă, că dorinţa ei este să rămână în continuare aici, acasă. Dorinţa ei coincide cu a mea şi voi face tot posibilul ca sportivii de valoare asemenea ei să rămână la Deva“.
Sportiva în vârstă de 20 de ani, componentă de bază a echipei României de junioare, a fost convocată, de curând, ca urmare a rezultatelor din acest sezon, la lotul naţional de senioare.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Florentina Marincu-Iuşco merge la mondialele din Qatar

Exceptând Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale în aer liber reprezintă cea mai importantă competiţie pentru oricare atlet. Anul acesta, 10 atleţi...

Continuă admiterea la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia – sesiunea de toamnă (Înmatricularea candidaților admiși: 23-27 septembrie 2019)

      Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia își fundamentează activitatea pe o îndelungată tradiție a învățământului de rang universitar din...

Winkler, despre candidatul UDMR la prezidenţiale: „Avem un candidat foarte bun“

Eurodeputatul Iuliu Winkler (foto) a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă la Deva, că „UDMR doreşte, în cadrul campaniei pentru...

Închide