Sprijin de la Drumurile Naționale pentru drumul din Brănișca

25 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

05-basculante-drum-branisca-9Având în vedere starea dezastruoasă în care a ajuns DJ 706 A care trece prin localitatea Brănișca, vineri, la Consiliul Județean a fost pusă în discuție problema referitoare la reparația tronsonului.

La întâlnire au participat directorul Direcției Regionale Drumuri și Poduri Timișoara, Horațiu Simion, inginerul șef Ovidiu Bulc, din cadrul Secției Naționale de Drumuri Deva, primarul comunei Brănișca, Teodor Lazăr și vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Gligor. În urma întâlnirii s-a convenit ca CNADR-DRDP Timișoara să sprijine în demersurile sale CJ astfel încât reparațiile să fie executate în cel mai scurt timp de către Asocierea SC Tehnostrade SRL-SC Spedition UMB SRL, care execută lucrările la autostrada Deva-Lugoj, lotul patru. De asemenea, este și principalul transportator în regim greu pe DJ 706 A. CNADR este beneficiarul contractului de execuție al lucrărilor la autostradă și cel mai în măsură să respecte clauzele contractuale de reparație a DJ 706 A.

”Insistăm ca acolo unde drumurile județene suferă de pe urma traficului greu al mașinilor de tonaj care deservesc diverși beneficiari, aceștia să își însușească obligația de a repara stricăciunile pe propria lor cheltuială. Așa considerăm că este corect și asta este politica pe care o aplicăm la Consiliul Județean”, a meționat Dorin Gligor, vicepreședintele CJ Hunedoara.

În repetate rânduri, locuitorii din Brănișca s-au plâns că autobasculantele, care transportă materiale pentru construcția autostrăzii, circulă cu viteză mare, sunt supraîncărcate și au distrus asfaltul, iar pereții caselor au început să se crape. (Oana Mihnea)

  

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
L-a invitat la petrecere, ca să-l tâlhărească

În toiul nopții, un tânăr de 26 de ani din Petrilaa avut parte de o surpriză neașteptată chiar din parteaunui...

Cinci lideri din conducerea Sindicatului Muntele au intrat în greva foamei

Biroul Executiv al Sindicatului Muntele a decis, astăzi, vineri,  24 aprilie,  declanşarea unei acţiuni de protest pentru salvarea locurilor de...

Primării hunedorene avertizate de AEP

În luna martie a acestui an, Autoritatea Electorală Permanentă a făcut 627 de controale la nivel naţional pentru îndeplinirea activităţii...

Închide