EvenimentFlash

Spray lacrimogen şi cătuşe pentru un şofer recalcitrant

Carmen Cosman

Mai multe echipaje de poliţie au fost nevoite să intervină, pentru a opri un şofer care gonea pe străzile din Hunedoara, fără să posede permis. Ca să îl ducă la sediu, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească spray-ul lacrimogen şi cătuşele, pentru că bărbatul a refuzat să iasă din autoturism.

Are şase dosare penale
Hunedoreanul s-a ales cu un nou dosar penal, după ce a refuzat să iasă din autoturismul pe care îl conducea, fără să aibă permis. Bărbatul, pe numele căruia poliţiştii au mai întocmit dosare de cercetare penală pentru conducere fără permis, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, care i-a impus să nu părăsească localitatea o durată de 30 de zile. Pentru că nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a refuzat să le prezinte acestora documentele de identitate şi care să ateste calitatea de conducător auto, a fost necesară intervenţia mai multor echipaje ale poliţiei rutiere şi a unei patrule de ordine publică. „Întrucât bărbatul s-a opus conducerii la sediul poliţiei, refuzând să părăsească interiorul autoturismului, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească spray-ul iritant lacrimogen şi să procedeze la încătuşarea sa”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Până acum, bărbatul are nu mai puţin de şase dosare penale, în perioada 2008–2010, cinci pentru conducere fără permis şi unul pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false. În iulie 2010, el a fost eliberat condiţionat din penitenciar, după ce şi-a ispăşit o parte din pedeapsa de un an de închisoare la care a fost condamnat, dar mai are un rest de pedeapsă de 119 zile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura