Sporturi de iarnă… desfășurate toamna

Chiar dacă vremea este deosebit de frumoasă și călduroasă, încă, unii spor­tivi practicanți ai sporturilor de iarnă nu stau deloc și continuă antrenamentele.
Astfel, recent, la Câmpulung Muscel, s-a derulat Cupa României și Cam­pio­natul Național de starturi sanie. CSS Petroșani a participat la aceste întreceri cu 11 sportivi: Daria Căciulan, Enida Garga, Kevin Alecsa, Andrei Marian,Tony Alecsa, Ștefan German, Ianis Vardea, Andrei Tuhuț, Andreea Păunescu, Irina Păunescu, Ioana Tuhuț, toți pregătiți de prof Alina Rotaru.
Sportivi de la clubul din Valea Jiului au participat la aceste competiții la diferite categorii de vârstă, iar la final au reușit să cucerească un număr record de 16 medalii: 4 medalii de aur la dublu feminin, 2 de argint dublu masculin și 10 medalii de bronz la simplu și echipe.
În acest sezon, CSS Petroșani are și duble campioane naționale la categoria juniorilor mari, prin Daria Căciulan/Enida Garga. Cele două sportive din valea Jiului vor reprezenta România la următoarele competiții internațioanle cu posibilitatea de a se califica la Jocurile Olimpice de iarnă programate anul viitor la Beijing.
Să mai notăm că echipajul de dublu masculin al CSS Petroșani, alcătuit din Alecsa Kevin și Marian Andrei au câș­ti­gat medaliile de argint și titlul de vice­cam­pioni naționali ediția 2021.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.