Aeromodeliști de aur

În perioada 24-26 septembrie, în Sta­țiunea Băile Homorod din județul Har­ghita, s-au desfășurat întrecerile Cam­pio­natului național de aeromodele.
Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, reprezentanții secției de aeromodelism de la CSA Aurul Brad, coordonați de inimosul și perseverentul Adrian Macsim au reușit să obțină titlurile de campioni nationali la toate categoriile din concurs, atât la seniori cât și la juniori.
A fost o dominare categorică a spor­tivilor brădeni, care s-au impus fără pro­bleme. La întrecerea pe echipe seniori, for­mația CSA Aurul Brad, alcătuită din Aurel Brânzoi, Ioan Mascovszky și Călin Bekeși, a câștigat locul I, fiind urmată de AS Poli Cluj Napoca și de FC Argeș.
În întrecerea juniorilor echipa brădeană reprezentată de Tudor Brădeanu, Daniel Făcăleț și Larisa Pui a câștigat devan­sând echipele CSA Aurul Brad 2 și CSU Pitești.
De remarcat faptul că pasiunea spor­tivilor din Brad aduce în fiecare an medalii pentru palmaresul clubului lor de la com­pe­tițiile naționale și cele internaționale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.