Luptele pe plajă ne-au adus multe medalii

România a încheiat ediția din acest an a Campionatelor mondiale de lupte pe plajă pentru seniori cu şase medalii, două de aur şi patru de bronz.

A pornit de la Deva
Ştefania Priceputu (cat. 50 kg) şi Cătălina Axente (cat. +70 kg) au câştigat medalii de aur, în finala circuitului mondial (World Series) desfăşurată pe Plaja Neversea din Constanţa. Medalii de bronz au obţinut Denisa Iuliana Fodor (cat. 60 kg), Adina Ionela Irimia (cat. 70 kg), Mădălin Mînzală (cat. 80 kg) şi Vasile Vlad Caraş (cat. +90 kg). Menționăm că Denisa Iuliana Fodor s-a lansat pe drumul performanței de la LPS Cetate Deva, unde a fost pregătită o peri­oa­dă lungă de timp de către prof. Suraj Mora­van.
La medaliile cucerite de seniorii din lotul național al României se adaugă cele 11 medalii cucerite de luptătorii români, dintre care 2 de aur, 4 de argint şi 5 de bronz la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă pentru cadeţi, desfăşurate tot pe plaja Neversea, precum şi cele 10 medalii, una de aur, 3 de argint şi 6 de bronz, obţinute la Cam­pionatele Mondiale de lupte pe plajă pen­tru juniori, desfăşurate la Constanța.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.