Sportivii de la CSS Hunedoara, medaliaţi la Campionatele Naţionale Şcolare de atletism

30 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Tinerii atleţi hunedoreni participanţi la ediţia din acest an a întrecerilor Campionatelor Naţionale Şcolare, care s-au desfăşurat pe pista Stadionului „Lia Manoliu“ din Bucureşti, s-au întors acasă cu cinci medalii, pe care le-au cucerit la mare luptă.

Mihai Lazăr a reuşit o frumoasă performanţă, clasându-se pe locul secund în proba de 400 metri, el fiind înregistrat cu timpul de 49.45, cu care a câştigat medalia de argint şi titlul de vicecampion naţional pe această distanţă. O altă medalie de argint a fost cucerită de ştafeta feminină de 4 x 400 m a clubului hunedorean, alcătuită din Sarah Scurtu, Mădălina Maria Radu, Petrina Pivniceru şi Andrada Ghiaţă, care a fost înregistrată la final cu timpul de 4.11.19.
Medalii de bronz a cucerit ştafeta feminină de 4 x 100 metri, alcătuită din Denisa Tibichi, Andrada Ghiaţă, Sarah Scurtu şi Petrina Pivniceru, timpul înregistrat fiind de 50.43, şi ştafeta masculină 4 x 400 metri, alcătuită din Sebastian Duca, Sebastian Bolboacă, Mihai Huţanu şi Mihai Lazăr, timpul băieţilor fiind de 3:27.93.
Ultima medalie de bronz a fost obţinută de Alexandru Huţanu în proba de 3.000 metri, el fiind înregistrat cu timpul de 9:07.62 pe această distanţă. Felicitări tinerilor sportivi şi antrenorilor de la clubul hunedorean.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Euro Winner Soccer Beach Cup Nazare 2018 . West Deva, la a doua victorie în grupă

Formaţia din Deva, deşi a trecut prin multe greutăţi întâmpinate pe parcursul acestui sezon, reprezintă cu succes România la această...

Anunţ Finanţe 3

Anunţ Finanţe 2

Închide