Euro Winner Soccer Beach Cup Nazare 2018 . West Deva, la a doua victorie în grupă

30 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea, din Nazare, Portugalia

Formaţia din Deva, deşi a trecut prin multe greutăţi întâmpinate pe parcursul acestui sezon, reprezintă cu succes România la această competiţie fotbalistică, acreditată ca şi Liga Campionilor la fotbal pe plajă.

Personal, în calitate de participant ocazional, nu am avut idee de eforturile făcute de echipele participante. Dar sunt prezente aici formaţii cu un potenţial financiar fantastic, Lokomotiv Moscova fiind una dintre favorite ale turneului, venită la Nazare cu un lot alcătuit din 15 jucători, unul şi unul, cu echipă de televiziune, cu tifosi care fac o atmosferă fantastică la fiecare meci al selecţionatei din Rusia.
Revenind la formaţia din Deva, remarcam atitudinea întegului lot şi al staff-ului tehnic, care s-au străduit ca meciul al treilea din grupă să se încheie cu o nouă victorie pentru West Deva, care a învins cu 6-3 formaţia norvegiană din Oslo, prin golurile înscrise de Victor Fekete (min.5), Marian Măciucă (minutele 14,17,25), Oliver Romrig (min.17 şi 23), astfel că devenii au acumulat 5 puncte într-o grupă difcilă cu echipe din Portugalia, Ucraina şi Norvegia. Cu această victorie West Deva şi-a atins obiectivul propus iniţial (două victorii din trei jocuri) şi în urma înfrângerii echipei portugheze Amigo la Paz de către ucrainienii de la Vybor, a trecut de grupa preliminară, calificându-se între cele 16 grupări care vor merge mai departe în acest turneu.
Turneul European, organizat pentru al doilea an consecutiv aici la Nazare, se va încheia duminică, atunci când sunt programate finalele Euro Winners Beach Soccer Cup 2018.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ Finanţe 3

Anunţ Finanţe 2

Anunţ Finanţe 1

Închide