Sportivii de la Armata-Aurul Brad, campioni naţionali la aeromodelism

4 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În perioada 31 mai – 3 iunie, s-a desfăşurat, pe platoul Simeria, Campionatul Naţional de zbor liber organizat de Federaţia Română de Modelism.
Au participat 14 echipe de sportivi seniori şi juniori din divizia naţională, judeţul Hunedoara fiind reprezentat de sportivii juniori şi seniori de la Clubul Sportiv „Armata-Aurul“ Brad.
Competiţia planoarelor a fost dominată categoric, atât la seniori, cât şi la juniori, de sportivii de la CS Armata-Aurul Brad.
La juniori, titlul de campion naţional a fost obţinut de sportivul Daniel Făcăleţ (CS „Armata-Aurul“ Brad ), locul 2 – Tamara Kiss (CC Cristuru Secuiesc), iar locul 3 de Denis Grigorescu (Clubul Sportiv „Armata-Aurul“ Brad), punctând pentru echipă şi Paul Gabriel (Clubul Sportiv „Armata-Aurul“ Brad), situate pe locul 4. Toţi cei trei sportivi juniori provin de la Centrul de Plasament Brad.
Pe echipe, titlul de campioană naţională a fost obţinut de echipa de juniori de Clubul Sportiv „Armata-Aurul“ Brad , secondată de FC Argeş Piteşti şi CSU Ploieşti.
La seniori, titlul de campion naţional l-a obţinut sportivul Aurelian Brînzoi de la Clubul Sportiv „Armata-Aurul“ Brad, secondat de Julien Sion de la SCM Piteşti şi Daniel Crintescu, de la FC Argeş Piteşti, situate pe locul 3. Pentru echipa de seniori brădeană au mai punctat Andrei Macsim – locul 4, Andrei Aprodu – locul 6, şi Ioan Maszkovsky – locul 7. Pe echipe, locul 1 a fost obţinut de FC Argeş-Piteşti la doar 11 secunde de echipa brădeană clasată pe locul 2 (secunde pierdute din cauza unei defecţiuni tehnice), urmată de SCM Piteşti.
Echipele de seniori şi juniori ale Clubului Sportiv „Armata-Aurul“ Brad şi-au confirmat din nou valoarea, având patru sportivi în loturile naţionale (Aurelian Brînzoi şi Ciprian Mureşan – seniori, respectiv Denis Grigorescu şi Daniel Făcăleţ – juniori).
Sportivii brădeni au fost pregătiţi şi antrenaţi de Adrian Macsim, care este şi antrenor al lotului naţional de juniori la aeromodelism. Următoarea competiţie din acest an a sportivilor brădeni este Cupa Mondială din Serbia (Zrenjanin), unde participă peste 20 de ţări, obiectivul fiind obţinerea a două-trei medalii. (M.Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Florentina Marincu-Iuşco, învingătoare la Campionatele Internaţionale de Atletism ale României

Cea de a 61-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României, competiţie desfăşurată la Cluj Napoca, a reunit 252...

Angajaţii lunii mai la Apa Serv Valea Jiului

Conducerea Apa Serv Valea Jiului i-a premiat, în cadrul unei festivităţi care a avut loc în sala ”Nicolae Sădean” de...

Noi medicamente acordate compensat şi gratuit

Printr-o hotărâre de Guvern, 19 noi denumiri comune internaţionale, DCI, au fost introduse în lista corespunzătoare a medicamentelor de care...

Închide