Sportivii anului la „Cristal Haţeg”

Ciprian Marinuţ11 x 1 andra kovaci

Performanţele excelente realizate de sportivii clubului din Haţeg au fost răsplătite atât de oficialii clubului, cât şi de cei care sprijină în mod constant activitatea.
Premierea celor mai buni sportivi de la Cristal Haţeg s-a desfăşurat în cadru festiv la finalul anului, într-un restaurant din oraş. Cu un palmares excelent în anul 2015, care cuprinde două medalii mondiale şi una europeană, Andra Kovaci a fost desemnată cea mai bună sportivă pe plan internaţional a Clubului Sportiv „Cristal” Haţeg Taekwon-do ITF. Sportiva antrenată de Cosmin Oprescu este dublă campioană a lumii la Campionatele Mondiale desfăşurate la Jesolo, în Italia, la spargeri forţă echipe şi tehnici speciale echipe şi are un titlu de vicecampioană continentală la Campionatul European din Glasgow, Scoţia, în proba de tehnici speciale individual. Premiul pentru „cel mai bun sportiv pe plan naţional” a fost adjudecat de sportiva Roxana Gheorghiţă. În palmaresul Roxanei se află clasarea pe locul I în proba de luptă individual la Campionatul Naţional; un loc I la luptă individual la Cupa României, precum şi locuri I Cupa Internaţională „Gen. Choi” şi la „Cupa Transilvaniei”. „Cei mai buni sportivi de la Cristal Haţeg în anul 2015 au fost premiaţi cu sume de bani de către Adriana şi Romeo Hofnar şi cu trofee din partea conducerii clubului. De asemenea, toţi sportivii au primit dulciuri şi cadouri din partea aceloraşi sponsori şi au fost felicitaţi pentru toată activitatea şi mai ales pentru progresul realizat pe tot parcursul anului. În plus, clubul şi sportivii săi au fost recompensaţi pentru performanţe şi de autorităţile locale, astfel că dorim să mulţumim primarului Marcel Goia şi Consiliului Local Haţeg”, a spus Cosmin Oprescu.
Preşedintele şi antrenorul CS Cristal a precizat că, pe lângă ţintele de performanţă obişnuite, unul dintre obiectivele în 2016 a clubului este organizarea cu succes la Haţeg, în luna mai, a Campionatului Naţional pentru copii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.