Sportivi deveni medaliaţi la naţionale

La Oneşti s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute Campionatul Naţional individual de lupte pentru juniorii de la categoriile 3 şi 4. Au fost prezenţi circa 200 de sportivi. La finalul celor patru zile de lupte, aprig disputate, sportivii de la CNS Cetate Deva au obţinut rezultate care îi poziţionează printre cei mai talentaţi din ţară, în condiţiile în care sunt cu un an mai mici decât adversarii cu care s-au luptat pentru medalii.

Tânărul Rareş Drăgan, pregătit de prof. Suraj Morvan, a câştigat în urma acestor întreceri medalia de argint la categoria 78 de kg, fiind cel mai titrat sportiv devean. Au mai urcat pe podiumul de premiere cucerind medalii de bronz următoarele sportive de la clubul devean: Alexandra Iana- la categoria 44 kg, Lorena Macingo -40 kg, Andreea Manea (42 kg) – toate pregătite de antrenorul Doru Ailincăi şi Bianca Obreja (32 kg), antrenată de Gheorghe Văcăraşu.
Alte două sportive- Andreea Bocănici (categoria 62 kg) şi Sybilla Sărac(56 kg) s-au clasat pe locul V la aceste întreceri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.