Se lucrează bine la joncţiunea autostrăzii de la Şoimuş

În ultima parte a lunii octombrie, pe Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj – Deva, echipele antreprenorului s-au concentrat pe joncţiunea lotului cu autostrada Deva – Orăştie. În această zonă, a început aşternerea stratului superior de fundaţie, din BSC, şi a primului strat de asfalt (AB2).

La versantul Şoimuş, continuă lucrările de realizare a zidului de sprijin din pământ armat pe zona de rambleu, respectiv zidul de sprijin din beton armat fundat pe coloane pe zona de debleu. Totodată, se lucrează intens la umpluturile ambelor culei a viaductului care urcă pe versantul Şoimuş, se fac ultimele retuşuri la viitorul Centru de Întreţinere, precum şi foarte multe lucrări de siguranţă rutieră (montare panouri fono-absorbante şi parapet direcţional) şi pentru asigurarea scurgerii apelor.
Lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva ar trebui să fie gata până la finalul anului. În perioada 3 septembrie-15 noiembrie 2018, traficul rutier pe porţiunea de autostradă între Şoimuş şi Simeria Veche este deviat pe DN 7. Asta, deoarece constructorul execută lucrările necesare pentru conexiunea între cele două segmente de autostradă Lugoj-Deva şi Deva-Orăştie. Din acest motiv, traficul între Deva şi Simeria este infernal. Vestea bună este că lucrările sunt în grafic şi există toate şansele să scăpăm de această problemă până la jumătatea lunii noiembrie. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.