Spitalul din Deva mai primeşte bani anul acesta

8 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

         Lucrările la noile clădiri aflate în construcţie ale spitalului din Deva mai au nevoie de 27 de milioane de lei ca să fie finalizate, deoarece banii alocaţi în acest an au fost consumaţi deja. Aşadar, mai e nevoie de alte sume, după ce constructorul înaintează foarte bine cu lucrările.
”Am discutat cu ministrul Sănătăţii şi am înţeles că vor mai fi alocate sume de bani în acest an”, susţine Mircea Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.
”Obiectivul nostru este să investim în Sănătate. Vrem să aducem aparatură modernă în unităţile medicale. Pe lângă creşterea salariilor din sistemul de Sănătate, este importantă şi dotarea şi crearea unui cadru corespunzător pentru pacienţi”, a declarat şi premierul Viorica Dăncilă.
Ministrul Finanţelor Publice a adăugat că ”tot timpul se întreabă dacă sunt bani pentru investiţii. Nu mai este ca în anii trecuţi, când nu se mai alocau bani pentru investiţiile în derulare. Acum, odată un contract în derulare eşti obligat să-i asiguri finanţarea până la capăt. Altfel, se fac contestaţii şi riscăm să plătim penalităţi. Este ilegal să nu dăm bani să se continue investiţiile. Guvernul alocă bani pentru toate contractele în derulare. Categoric, sunt bani”, a spus ministrul Eugen Teodorovici, la Deva. (Sorina Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ministrul Răzvan Cuc a criticat Asociaţia Pro Infrastructură

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc (foto), prezent la Deva în acest sfârşit de săptămână, a declarat că Lotul 3 al Autostrăzii...

Gura lumii, 09.09.2019

S-a dat inspector şi a reuşit să păgubească mai mulţi creduli. Gurile rele spun că un individ versat în escrocherii...

Bulină neagră, 09.09.2019

Dorin Beluş de 46 de ani, din satul Tisa

Închide