Spitalul din Deva a fost închis. Nu intră, nu iese nimeni!

30 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Spitalul din Deva a fost închis, personalul medical fiind obligat să rămână timp de 14 zile, la fel şi pacienţii care sunt internaţi aici.
Măsura vine după ce s-a decis ca medicii cu COVID-19 să fie internaţi pe Secţia Infecţioase, întreaga unitate fiind declarată spital COVID-19. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Horaţiu Moldovan, a hotărât toate aceste măsuri pentru unitatea medicală din Deva. Astfel, personalul medical va îngriji pacienţii internaţi existenţi la data de 29 martie 2020, fără a părăsi unitatea sanitară timp de 14 zile.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva nu va mai prelua cazuri noi pe perioada celor 14 zile, iar pacienţii internaţi nu vor fi externaţi în acest interval. Personalul TESA nu are interdicţie, nu este obligat să stea în spital. Se vor intensifica procedurile de curăţenie şi dezinfecţie în toată unitatea sanitară. Se va achiziţiona echipament de protecţie şi dezinfectant în cantitate suficientă. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva sunt internaţi 73 de pacienţi. (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fără să ţină cont de jurământul depus, cadrele medicale de la Secţia ATI a spitalului din Orăştie au demisionat

În plină criză, cadrele medicale de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului municipal din Orăştie au demisionat. Simplu. Au...

Izolarea i s-a urcat la cap

Un bărbat din Petroşani şi-a bătut atât soţia, cât şi fiica minoră, iar poliţiştii s-au văzut nevoiţi să emită un...

Tentativă de spargere dejucată de patru poliţişti

Trei femei şi doi bărbaţi din localitatea Călan au fost prinşi de un echipaj de poliţie în timp ce încercau...

Închide