Sport

Speranțe pentru atleții hunedoreni

În urmă cu câteva zile s-au des­fă­șu­rat întrecerile Cupei RMA la atletism. A fost o competiție importantă, de ve­rificare înainte de Campionatele națio­nale pentru seniori și tineret care sunt programate la finalul acestei săptă­mâni la Complexul „Lia Manoliu”.

Verificare și atât
Florentina Marincu Iușco, legitimată la CSM Deva, a reușit să se impună în cele două probe la care a participat, atât la 60 m cât și la săritura în lungime. Chiar dacă în proba care a consacrat-o, săritura în lungime, performanța înregistrată acum la București este sub potențialul atletei pregătite de prof. Nicolae Alexe, a fost o bună verificare pentru sportivă.
Alte rezultate obținute de atleții deveni, de la LPS Cetate Deva: Eliza Enache a ocu­pat locul secund în proba de săritura în înălțime la categoria tineret, Dalia Telean s-a situat pe locul al treilea la triplu­salt și pe locul șapte la săritura în lungime.
La întrecerile de la finalul acestei săp­tămâni, participarea atleților din județul Hunedoara va fi mai numeroasă, pentru că vor fi prezenți și reprezentanți de la SCM Deva, CSS Hunedoara și CS Ghelari. Nu vor lipsi multiplii campioni de juniori Adelin Pop și Petrina Pivniceru (CSS Hune­doara), Raul Manuel Dan (CSM Deva), Eva Alzner, Eliza Enache (ambele de la LPS Cetate Deva) dar și senioarele Florentina Marincu Iușco (CSM Deva) și Maria Claudia Florea (SCM Deva-CS Ghelari ), toți având obiec­tive precise de calificare la competițiile internaționale din acest sezon.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura