Actualitate

Miracol! Fetiță de 10 ani, salvată de la îngheț de un maidanez. Cum a fost posibil?

O fetiță în vârstă de 10 ani a supraviețuit unei nopți într-o furtună de zăpadă pu­ter­nică în Rusia îmbrățișând un câine, potrivit televiziunii de stat ruse și a presei locale.
Fata, al cărei nume nu este menționat în reportaj, a plecat săptămâna trecută de la școala din orașul Uglegorsk, dar nu nu a ajuns acasă. Orașul se află pe insula Sahalin din vestul Rusiei, care a fost lovită de ninsori abundente și de vânturi cu viteze cuprinse între 50 și 80 de kilometri pe oră.
Autoritățile și localnicii au căutat-o pe fată peste noapte, după ce s-a stabilit că a dis­părut. Echipele de căutare s-au concentrat pe casele cu animale de companie, deoa­re­ce localnicii au declarat că au văzut-o pe fată jucându-se cu un câine în seara dina­intea dispariției. De asemenea, părinții fetei au povestit poliției cât de mult îi plăcea să se joace cu animalele de companie.
Un voluntar a găsit-o pe fată a doua zi dimineață, stând cu câinele și îmbrățișându-l pentru a se încălzi, potrivit televiziunii de stat ruse.
Fetița a fost dusă la spital și s-a constatat că este sănătoasă, a precizat reportajul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura