FlashSport

Spectacol şi dezamăgiri la Cupa Liceelor

Ciprian Marinuţ

Primul meci al competiţiei fotbalistice a liceenilor „Cupa Big FM” a avut multe dintre atributele unui joc de calitate, în vreme ce partida a doua a zilei a demonstrat că unii elevi au mari lacune la capitolul educaţie fizică.

Start la… nivel înalt
Echipa Colegiului Tehnic „Transilvania” a fost prima care a obţinut calificarea în careul de aşi, după ce s-a impus cu 4-2 în faţa formaţiei Colegiului Naţional „Traian”, în partida disputată ieri, la Sala Sporturilor din Deva. Dincolo de rezultat, ambele formaţii merită felicitări pentru că au asigurat un start la… nivel înalt Cupei „Big FM” şi pentru că au primit aplauze la scenă deschisă de la cei aproape 800 de spectatori. Meciul a fost animat, a avut multe goluri şi faze bine construite, iar jucătorii au demonstrat că ştiu fotbal la un nivel destul de bun. În plus, scenariul partidei a ţinut publicul sub tensiune, întrucât la scorul de 2-1 pentru „Transilvania” cei de la „Traian” au avut multe, multe ocazii de egalare. Până la urmă, ratările s-au răzbunat şi echipa antrenată de Marius Sîrbu s-a desprins la 4-1. La acest scor, cei de la „Traian” au marcat pentru 4-2 şi au relansat partida. Totuşi, până la final, tot „Transilvania” mai putea marca din două lovituri de penalitate, apărate însă de portarul Lazăr care în ultima secundă a fost eliminat, pentru henţ în afara careului. Golurile au fost marcate de Doda (1 şi 2), Lascu (20) şi Mădăraş (23), respectiv Cioroagă (3) şi Tomiş (24).

Umilinţă pentru viitori dascăli
Meciul al doilea, în care s-au întâlnit echipele de la Colegiul Tehnic „Energetic” şi Şcoala Normală „Sabin Drăgoi” a fost o umilinţă pentru viitori dascăli
care au fost învinşi cu 7-0. Să nu credeţi că echipa de la „Energetic”, antrenată de fostul fotbalist Alexandru Bădoi, a „împrumutat”  jucători de la juniorii galacticilor de la „FC Barcelona”. Nu, nici vorbă. Însă echipa liceului „Pedagogic” a avut unii componenţi care păreau mai prieteni cu cartea, calculatorul sau alte activităţi total paralele cu sportul. Lacunele lor la capitolul calităţi motrice sunt îngrijorătoare, întrucât dacă ajung dascăli (învăţători) aceşti elevi e posibil să ţină ore de educaţie fizică la clasele I-IV, dacă Guvernul va scoate profesorii de specialitate de la acest nivel. Lipsit total de spectacol, meciul a scos totuşi la rampă doi posibili candidaţi la titlul de golgheter, respectiv Stamatin şi Alba care au marcat câte trei goluri pentru C.T. „Energetic”.
Competiţia continuă azi de la ora 16.00 cu meciul dintre CNS „Cetate” Deva şi Colegiul Naţional „Decebal”, iar de la ora 17.00, se vor înfrunta echipele de la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” şi Grupul Şcolar „Grigore Moisil”.

2 comentarii la „Spectacol şi dezamăgiri la Cupa Liceelor

  • Totuşi, până la final, tot „Transilvania” mai putea marca din două lovituri de penalitate, apărate însă de portarul Lazăr care în ultima secundă a fost eliminat, pentru henţ în afara careului.

    Pe portar nu`l chema lazar..portaru era bozan ..adica EU..da:D ..Numarul 20..:)l`ati facut mare pe lazar ba..:)))

  • falcao al nostru cum sa nu apara in ziar?:))))dak nu sa remarcat cu nimic lau pus astia p post de portar=))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura