Spărgătorii caselor de pariuri, condamnaţi la închisoare cu executare

15 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Judecătoria Târgu Jiu a pronunţat pedepsele în cazul celor trei tineri din Petroşani, prinşi de un poliţist aflat în timpul liber după ce au spart o casă de pariuri. Pedepsele dictate de judecătorii gorjeni nu sunt definitive, însă doi dintre cei trei indivizi rămân în arest până la judecarea apelului.

Astfel, Mihai Andrieşescu, aflat sub control judiciar, a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Laurenţiu Stroe a primit o pedeapsă de trei ani şi nouă luni, iar Daniel-Nicolae Csiszer a fost condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare, ambele pedepse fiind cu executare.
Anchetatorii au stabilit că petroşănenii au furat 16.000 de lei de la o casă de pariuri din Tg. Jiu, după ce au spart cu un baros geamul unităţii. Au fost prinşi în flagrant de un poliţist aflat în timpul liber, după ce acesta a auzit zgomotul făcut şi alarma casei de pariuri. A mers să vadă ce s-a întâmplat şi i-a văzut pe cei trei echipaţi cu cagule şi glugi pe cap că alergau către un autoturism. Poliţistul şi-a anunţat colegii şi tinerii au fost prinşi, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident mortal pe şoseaua de centură din Petroşani

O femeie a murit strivită în propria maşină, după ce autoturismul condus de ea a fost lovit de un altul...

Denisa Fodor, campioană naţională la lupte libere

La Sala Sporturilor din Târgovişte s-a desfăşurat ediţia din acest an a Campionatului Naţional Individual de juniori la lupte libere,...

Fotbal. Liga a III-a. Etapă dificilă pentru echipele hunedorene

Vineri şi sâmbătă, cele două echipe hunedorene din Liga a III-a de fotbal au avut meciuri pe teren propriu. Dacă...

Închide