Hoţi de fier prinşi în flagrant

15 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Doi bărbaţi din Vulcan sunt cercetaţi pentru furt după ce au fost prinşi în Preparaţia Coroieşti cu fierul pe care se pregăteau să-l fure.

”Poliţiştii au fost sesizaţi că persoane necunoscute au pătruns în incinta Preparaţiei Coroieşti – Vulcan, cu intenţia de a sustrage bunuri. Agenţii de ordine publică s-au deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului. Ei au reuşit prinderea în flagrant, într-o hală din incinta preparaţiei, a doi bărbaţi din municipiul Vulcan, în vârstă de 36 şi de 38 de ani, care aveau asupra lor mai multe bucăţi de fier vechi, pe care le-au abandonat la vederea poliţiştilor”, a precizat IPJ Hunedoara.
Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt, iar anchetatorii vor să stabilească dacă au mai comis şi alte infracţiuni asemănătoare. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spărgătorii caselor de pariuri, condamnaţi la închisoare cu executare

Judecătoria Târgu Jiu a pronunţat pedepsele în cazul celor trei tineri din Petroşani, prinşi de un poliţist aflat în timpul...

Accident mortal pe şoseaua de centură din Petroşani

O femeie a murit strivită în propria maşină, după ce autoturismul condus de ea a fost lovit de un altul...

Denisa Fodor, campioană naţională la lupte libere

La Sala Sporturilor din Târgovişte s-a desfăşurat ediţia din acest an a Campionatului Naţional Individual de juniori la lupte libere,...

Închide