Actualitate

Spărgători de locuinţe şi autoturisme, prinşi de poliţişti

Cristina Ghenea

Poliţiştii din Petrila au reuşit să depisteze zilele trecute cinci persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 34 de ani, despre care au stabilit că, în perioada iunie-august, au comis mai multe furturi pe raza oraşului.
Unul dintre cei cinci hoţi, un tânăr de 25 de ani, din localitate, Cosmin. C., care a spart un magazin de îmbrăcăminte şi o locuinţă din localitate, de unde a furat haine şi alte bunuri în valoare totală de 5.640 de lei, îşi va petrece următoarele 29 de zile în arest.
Ceilalţi patru suspecţi ajunşi pe mâna poliţiştilor, au spart mai multe locuinţe şi anexe gospodăreşti din Petrila, de unde au furat aparate electronice uşor de transportat, pe care le-au vândut ulterior unor clienţi de ocazie. Aceştia au mai spart autoturisme, dar şi societăţi comerciale. „În cazul autoturismelor, suspecţii preferau maşinile parcate în locuri izolate, le forţau încuietorile, după care sustrăgeau acumulatori auto, CD-playere, telefoane mobile sau dispozitive GPS, lăsate de proprietari, peste noapte, în interiorul maşinii”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IJP Hunedoara. Potrivit acestuia, cei patru suspecţi sunt cercetaţi în continuare în stare de libertate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura