Spaniol, stabilit în Hunedoara, cercetat pentru înșelăciune

3 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

bani_lei_romanesti_web_75289500_48682900 Oana Mihnea

Un spaniol în vârstă de 51 de ani, stabilit în municipiul Hunedoara, a înşelat mai multe persoane prin intermediul unei aşa-zise afaceri on-line.

Mai exact, Juan Carlos Carbajo Gallego, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada 2013-2015, a prostit mai mulţi străini prin intermediul Internetului. Acesta posta anunţuri pe Internet prin care pretindea că are de vânzare diferite obiecte la preţuri avantajoase. Mai mulţi cetăţeni din Spania, Italia, Austria, Germania şi Anglia au căzut în plasa lui, deoarece îi punea să vireze contravaloarea produselor în contul lui bancar, inducându-le certitudinea că vor primi ceea ce au cumpărat. Acest lucru nu se mai întâmpla, pentru că spaniolul lua banii şi nu mai trimitea nimic cumpărătorilor. Aşa a reuşit să încaseze peste 200.000 lei. Prins de poliţişti, o parte din prejudiciu a fost recuperată, însă spaniolul s-a ales cu dosar penal pentru înşelăciune.
În urma prezentării în faţa instanţei de judecată, Juan Carlos Carbajo Gallego îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv. Decizia magistraţilor poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Recidivist, profilat pe furturi din instituţii publice, prins în spitalul din Hunedoara

Un hoţ recidivist, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost prins şi dat pe mâna poliţiştilor,...

Prinşi de poliţiştii după ce au spart un magazin, de unde au furat șase telefoane și un laptop

Un magazin cu aparatură electronică din municipiul Hunedoara a fost spart şi jefuit de doi hoţi.

Exponatul lunii aprilie la muzeul din Deva

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva propune vizitatorilor, începând cu data de 1 aprilie o nouă piesă în categoria „Exponatul lunii”,...

Închide