Recidivist, profilat pe furturi din instituţii publice, prins în spitalul din Hunedoara

3 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

hot posete Oana Mihnea

Un hoţ recidivist, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost prins şi dat pe mâna poliţiştilor, după ce a încercat să fure poşeta unei paciente aflate în Spitalul Municipal din Hunedoara.

Bărbatul, profitând că uşile de acces în Spitalul Municipal Dr. ”Al. Simionescu” au fost lăsate nesupravegheate, a intrat în unitatea medicală. A pus mâna pe geanta unei femei, care în acel moment se afla în sala de operaţie. În interiorul genţii se afla un portofel cu cartea de identitate, suma de 113 lei, mai multe carduri bancare, un telefon mobil şi alte obiecte personale. Tocmai când se pregătea să dispară cu aceasta, pe holul secţiei a fost observat de asistente, care şi-au dat seama că poşeta nu-i aparţine şi i-au luat-o din mână. Hoţul s-a speriat şi, ca să nu fie nevoit să dea socoteală pentru fapta sa, a încercat să fugă. Spre ghinionul lui, a fost prins în curtea spitalului de agenţii de pază.
Odată ajuns pe mâna autorităţilor, au ieşit la iveală şi alte lucruri. Hunedoreanul avea experienţă în astfel de infracţiuni, deoarece s-a descoperit că este cercetat penal în alte 11 dosare pentru furturi de genţi, borsete, telefoane mobile, atât din locuinţele unor persoane, cât şi din saloane de spital şi cabinete medicale sau birouri ale mai multor instituţii, toate de pe raza municipiului Hunedoara. Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în urma prezentării în faţa magistraţilor de la Judecătoria Hunedoara, aceştia au decis trimiterea lui în arest preventiv pentru 30 de zile.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prinşi de poliţiştii după ce au spart un magazin, de unde au furat șase telefoane și un laptop

Un magazin cu aparatură electronică din municipiul Hunedoara a fost spart şi jefuit de doi hoţi.

Exponatul lunii aprilie la muzeul din Deva

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva propune vizitatorilor, începând cu data de 1 aprilie o nouă piesă în categoria „Exponatul lunii”,...

Micii scriitori şi ilustratori, premiaţi de Biblioteca Judeţeană

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Cărţii pentru Copii, ieri, Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu”  a organizat cea de-a X-a ediţie a...

Închide