Sorin Marica: Nu plec din Pro România

26 ianuarie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri, s-a reunit Biroul Executiv al Pro România pentru a discuta raportul Grupului de lucru privind fuziunea cu ALDE. Conform concluziilor prezentate în urma discuţiilor cu reprezentanţii ALDE, BEx a decis convocarea Congresului Naţional Extraordinar pentru întreruperea demersurilor de fuziune a celor două formaţiuni politice.
Acceptând şi respectând diferenţele doc­trinare şi de viziune, Pro România şi ALDE se vor concentra să reprezinte cât mai fidel in­te­resul electoratului propriu. Cele două partide îşi vor continua eforturile şi lupta pentru apă­rarea celor loviţi deopotrivă de criză şi de actuala guvernare.
Congresul Pro România va avea loc pe data de 26 februarie şi se va desfăşura online.
Liderul Pro România din judeţ, Sorin Marica (foto), a declarat că aleşii locali din judeţ care au candidat pe listele ALDE, dar ulterior au trecut la Pro România, având în vedere că partidele au fost pe punctul de a fuziona, trebuie să se întoarcă în ALDE, în caz contrar pierzându-şi mandatul.
„Ceilalţi membri, care nu sunt aleşi locali, pot rămâne în Pro România, dacă doresc acest lucru. În judeţ, ALDE are 20 de aleşi locali, iar noi Pro România 60”,a spus fostul parlamentar Sorin Marica. “Rămân în Pro România, nu plec de aici”, a adăugat Marica.
El a mai spus că, după ce va fi finalizat noul statut al partidului, vor fi organizate alegeri de la comune până la municipiile reşedinţă de judeţ. Organizaţie judeţeană Hunedoara a Pro România este condusă în prezent de trioul Dorin Gligor, Sorin Marica şi Emil Rîşteiu.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. serafin spune:

    unde sa pleci ? Nu ai unde sa pleci decat la oi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL Liga a III-a. CS Hunedoara pregăteşte returul

Echipa de fotbal a clubului hunedorean s-a reunit la baza de la complexul sportiv „Mi­chael Klein” pentru primele antrenamente din...

FUTSAL. Joc oficial România – Serbia, mâine, la Timişoara

Echipa naţională de fotbal în sală a României va debuta în această săptămână în calificările Campionatului European de anul viitor,...

HANDBAL FEMININ. Meciurile formaţiilor din România au fost reprogramate

Meciul pe care CSM Bucureşti trebuia să îl susţină contra formaţiei germane SG BBM Bietigheim, sâmbătă 30 ia­nua­rie, la Bucureşti,...

Închide