FOTBAL Liga a III-a. CS Hunedoara pregăteşte returul

Echipa de fotbal a clubului hunedorean s-a reunit la baza de la complexul sportiv „Mi­chael Klein” pentru primele antrenamente din acest an. Dacă în privinţa jocurilor de pre­gătire au fost stabiliţi deja adversarii, la capitolul transferuri conducerea lucrează în continuare.
„Certă este deocamdată doar venirea lui Niţuică, de la CSM Deva. Discutăm şi cu alţi jucători, în special un fundaş central şi un atacant. Suntem încă în căutări, dar nu ne grăbim foarte mult să semnăm cu unul sau cu altul. Asta deoarece, după cum vedeţi că se prezintă situaţia actuală, pot să mai ră­mână fără angajamente jucători buni de la liga a doua. Programul de pregătire din aceas­tă săptămână cuprinde antrenamente zilnice de luni până sâmbătă, iar duminică au liber. De sâmbăta începem partidele ami­cale, cu adversari din diferite eşaloane. Vom în­tâlni formaţia Pandurii (două jocuri) şi Ripensia, din Liga 2, Unirea Alba Iulia (două jocuri), Ghiroda şi Jiul Petroşani din Liga 3 şi Retezatul Haţeg, din Liga 4 Hunedoara. Acest din urmă joc l-am programat cu o săptămână înainte de începerea campionatului, în de­pla­sare, ca o ultimă verificare pentru par­tida din deplasare cu Ocna Mureş din etapa a X-a”, ne-a spus Raul Spătaru, antrenorul principal al CS Hunedora.
Cum la Galda s-a întrerupt activitatea, iar la Arieşul Turda sunt probleme mari cu datoriile acumulate către jucători – care au refuzat să reia antrenamentele în aceste condiţii – sunt mari şanse ca seria 9 din Liga aIII-a să se reia în martie cu nouă sau chiar cu opt formaţii, nu cu zece câte sunt acum în serie. În aceste condiţii este posibil ca CS Hunedoara să joace mai multe amicale în iarnă decât me­ciuri oficiale în sezonul de primăvară…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare