FUTSAL. Joc oficial România – Serbia, mâine, la Timişoara

Echipa naţională de fotbal în sală a României va debuta în această săptămână în calificările Campionatului European de anul viitor, competiţie care se va desfăşura în perioada 19 ianuarie – 6 februarie 2022 în oraşele olandeze Amsterdam şi Gro­ningen.
România face parte din Grupa a 4-a pre­liminară, alături de Serbia, Macedonia de Nord şi Bosnia-Herţegovina. Noul format de joc ales de UEFA pentru calificări este pe for­matul din fotbalul mare şi se va juca tur-re­tur cu fiecare din componentele grupei, nu în format turneu unic, precum se obişnuia.
Primul loc din grupă la finalul campaniei asigură calificarea la EURO 2022. Şase din cele opt echipe care se vor clasa pe locul secund vor merge şi ele la EURO.
Prima partidă a tricolorilor se va disputa joi, 28 ianuarie, la Timişoara, împotriva Serbiei. Ulterior, pe 3 februarie, România joacă în deplasare, la Skopje, cu Macedonia de Nord. Celelalte patru partide ale tricolorilor sunt pro­gra­mate în martie şi aprilie.
Iată lotul naţionalei României convocat pentru meciurile cu Serbia şia cu Mace­donia de Nord :
Petrisor Toniţă, Vlad Iancu (ambii de la Auto­bergamo Deva), Mark Norbert Solosi (Mantova/Italia) – portari, Cristian Matei, Adrian Pânzaru (Imperial WET Miercurea Ciuc), Andrei Crăciun (CS United Galaţi), Du­mitru Mimi Stoica, Szőcs László (ambii Auto­bergamo Deva), Sávio Valadares (AFC Kairat Almatî), Felipe Oliveira (Jaén FS/Spania), Ique Ribeiro (O Parrulo Ferrol/Spania), Paulo Ferreira (Candoso/Portugalia), Sza­bolcs Manya (Kecskemet/Ungaria), Kedei Barna (FK Odorheiu Secuiesc), Valentin Ilaş, Florin Matei (CFR Timişoara).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare