Sorin Marica a demisionat din funcţia de primar

19 iunie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

05 Sorin Marica PSD (7)Mircea Crivăţ

Ieri, proaspătul deputat PSD în Colegiul Uninominal nr. 3 Ţara Haţegului-Ţinutul Pădurenilor-Călan, Sorin Marica (foto), şi-a depus demisia din funcţia de primar al comunei Şălaşu de Sus.
Potrivit legii, de la instalarea ca deputat, Sorin Marica a avut la dispoziţie 15 zile să renunţe la funcţia de primar al comunei Sălaşu de Sus, pentru a nu intra în stare de incompatibilitate. Ca urmare, aşa cum a declarat imediat după ungerea sa ca deputat, ieri, în şedinţa Consiliului Local al comunei Sălaşu de Sus, Sorin Marica şi-a anunţat demisia din funcţia de primar.
„Într-adevăr, astăzi (ieri-n.n.), mi-am depus mandatul din funcţia de primar al comunei. N-a fost aşa de simplu cum poate părea, pentru că, după 14 ani de muncă alături de o echipă extraordinară, nu este uşor să te desparţi de oamenii care ţi-au fost alături atâta vreme. Desigur, mă încearcă şi un oarecare sentiment de tristeţe, dar sunt optimist că lucrurile vor merge mult mai bine de acum înainte în Colegiul Uninominal nr. 3, pe care-l reprezint în Parlament şi în comuna Sălaşu de Sus”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, deputatul Sorin Marica.
Referitor la proiectele aflate în derulare în comună, fostul primar din Sălaşu de Sus spune că ele vor fi finalizate la timp, deoarece va avea şi el grijă de acest lucru şi-l va sprijini pe viceprimarul Virgil Haitău, care va prelua atribuţiile de primar până după scrutinul parţial, când locuitorii din Sălaşu de Sus îşi vor alege un nou primar.
Potrivit legii, atribuţiile primarului au fost preluate de viceprimarul comunei Sălaşu de Sus, Virgil Haitău.
Sorin Marica se afla la cel de al patrulea mandat de primar al comunei Sălaşu de Sus, el fiind ales pentru prima oară în  această funcţie în anul 2000, iar de atunci a fost reales la fiecare scrutin electoral. La alegerile parţiale din 25 mai, pentru postul de deputat în Colegiul Uninominal nr. 3 Călan-Ţara Haţegului-Ţinutul Pădurenilor, Sorin Marica a ieşit învingător.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Drumul lui Băsescu încă la faza milioane de lei pe documentaţii: Până se face ultimul tronson, se topesc banii

Marele vis hunedorean, acela de a lega Valea Jiului de Băile Herculane, respectiv realizarea „drumului lui Băsescu”, cum mai este...

Geoagiu-Băi, destinaţie turistică de excelenţă

Dacii i-au spus Germisara, romanii, Thermae Dodonae, iar astăzi este cunoscută sub numele de Geoagiu Băi. În anul 2008, a...

Cele mai mici cinci state din Europa

Când vizitezi o ţară este foarte greu să-i cuprinzi toate zonele, mai ales dacă ţara este mare ca suprafaţă. Dar...

Închide