Politica si administratie

Sorin Dorian Crai, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg: Hațegul are nevoie mai mult decât să se asfalteze, să se zugrăvească, să se aprindă becul pe o stradă sau pe alta. Hațegul are nevoie de proiecte mari

Sorin Dorian Crai. Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg. Un om bun pentru Hațeg. Un om blând, care știe ce înseamnă să muncești pentru oameni. Un om cu care ți-e mai mare dragul să stai să vorbești. Omul cu inimă mare, care merită să câștige Primăria Hațeg. De ce? Pentru că e timpul ca hațeganii să aibă în funcția de primar un om integru.

Viziune nouă
„Hațegul trebuie să devină în ur­mă­torii ani centrul dezvoltării regionale printr-o viziune integrată care să pună administrația publică locală în situația de a deveni principalul furnizor de so­luții pentru comunitate. Fie că vorbim despre proiectele de infrastructură sau despre investițiile în mult doritul parc industrial, fie că vorbim despre turism sau despre deschiderea unei baze sportive și de agrement, viziunea mea pen­tru Hațeg privește o cât mai strân­să legătură cu cetățenii și o deschidere mai mare către proiectele Consiliului Județean Hațeg. Este evi­dent în acest moment faptul că nu mai putem sta în jurul proiectelor mici cu speranța că, poate, va fi suficient. Nu va fi, iar pentru următorii ani, viața comunităților va fi puternic influențată de capacitatea administrativă a insti­tuțiilor chemate să crească nivelul de dezvoltare al re­giunii. Primăria Hațeg are nevoie de o vi­zi­une nouă, integrată și care să res­pecte specificul orașului. Suntem obli­gați să generăm opor­tunități care să schimbe orizontul de dezvoltare local, cel care, din păcate, este mai degrabă unul care își pro­pune, să asfalteze, să zugrăvească, să aprindă becul pe o stradă sau pe alta. Hațegul merită mai mult și cred că oamenii sfințesc locul prin competență și bună credință. Cam­pania electorală va lua sfârșit peste câteva zile și îmi doresc ca alături de dumneavoastră, data de 9 iunie, să mar­cheze, definitiv, despărțirea co­mu­ni­tății de proiectele mici. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, susține Sorin Dorian Crai, candidatul PSD la funcția de pri­mar al orașului Hațeg. (A.N.)

 

Comandat de PSD – filiala Hunedoara.
Executat de SC Media Hunedoreană SRL,
Cod identificare atribuit de AEP: 21240002

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura