ActualitatePolitica si administratie

Sorin Crai, candidatul PSD la Primăria Hațeg: Eu candidez pentru Hațeg, nu împotriva cuiva. Orașul are nevoie de proiecte de anvergură

Candidatul PSD la funcția de primar al Hațegului, Sorin Crai (foto) nu numai că are o listă de consilieri locali cu oameni profesioniști, dar are și o strategie de dezvoltare a orașului.

Să-i redea frumusețea
„Mă concentrez pe proiecte mari, așa cum nu a avut Hațegul și locuitorii de aici, niciodată. Hațegul are nevoie de asemenea investiții, deoarece ce s-a făcut până acum nu e mare lucru. E nevoie să-i redăm orașului frumusețea.
Am alături o echipă care este con­vinsă că Hațegul trebuie să treacă la un alt nivel de dezvoltare. Din 9 iunie am convingerea că lucrurile vor merge într-o direcție pe care orașul nostru o merită. Nu mai e timp de pierdut, a venit vremea să le spunem oamenilor că împreună cu ei, alături de Consiliul Județean Hunedoara, de guvern, pu­tem crește calitatea vieții aici și deo­potrivă gradul de atractivitate al zonei.
Eu candidez pentru Hațeg, nu îm­po­triva cuiva și cred că am venit în fața comunității cu cea mai bună echipă de oameni ai Hațegului”, a spus Sorin Crai, candidatul PSD la funcția de primar al Hațegului.
Unul dintre proiectele mari pe care Sorin Crai le are pregătite pentru lo­cuitorii din Hațeg este cel al trans­for­mării centrului orașului. Aici, Sorin Crai vrea să facă o pietonală, iar circulația rutieră să fie direcționată subteran, de la intrarea până la ieșirea din oraș. Vor fi parcări subterane, iar centrul localității va fi redat oamenilor. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura