Solidari cu hunedorenii afectaţi de viituri

Adriana Năstase

Ploile torenţiale din ultimele ore au făcut prăpăd şi vineri în mai multe zone din judeţul Hunedoara. Viiturile au afectat sute de familii, care au rămas fără animale, fără resurse şi ale căror gospodării au fost aproape luate de apele învolburate.
Vineri dimineaţă, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, şi deputaţii de Hunedoara Laurenţiu Nistor şi Natalia Intotero au ajuns cu apă şi hrană în comuna Vaţa de Jos, localitate greu încercată după ploile torenţiale. Şi Episcopia Devei şi Hunedoarei se implică pentru sprijinirea familiilor sinistrate. „Este greu de exprimat în cuvinte drama pe care o trăiesc semenii noştri, de fapt imposibil! Facem tot ce ne stă în putere pentru a-i sprijini cu tot ce este nevoie. Sunt oameni a căror agoniseală de-o viaţă s-a năruit în numai câteva minute. Fac un apel la solidaritate către toţi locuitorii judeţului nostru şi îi rog să fie alături de familiile afectate de aceste dezastre naturale. Oamenii au nevoie de apă şi de hrană, iar orice ajutor este binevenit“, a declarat Mircea Bobora.
Probleme au fost semnalate şi în comuna Baia de Criş, dar şi în alte localităţi ale judeţului. Conducerea CJ Hunedoara a dispus măsuri de verificare a pagubelor produse şi de înlăturare în cel mai scurt timp a efectelor inundaţiilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.