Solidari cu hunedorenii afectaţi de viituri

21 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Adriana Năstase

Ploile torenţiale din ultimele ore au făcut prăpăd şi vineri în mai multe zone din judeţul Hunedoara. Viiturile au afectat sute de familii, care au rămas fără animale, fără resurse şi ale căror gospodării au fost aproape luate de apele învolburate.
Vineri dimineaţă, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, şi deputaţii de Hunedoara Laurenţiu Nistor şi Natalia Intotero au ajuns cu apă şi hrană în comuna Vaţa de Jos, localitate greu încercată după ploile torenţiale. Şi Episcopia Devei şi Hunedoarei se implică pentru sprijinirea familiilor sinistrate. „Este greu de exprimat în cuvinte drama pe care o trăiesc semenii noştri, de fapt imposibil! Facem tot ce ne stă în putere pentru a-i sprijini cu tot ce este nevoie. Sunt oameni a căror agoniseală de-o viaţă s-a năruit în numai câteva minute. Fac un apel la solidaritate către toţi locuitorii judeţului nostru şi îi rog să fie alături de familiile afectate de aceste dezastre naturale. Oamenii au nevoie de apă şi de hrană, iar orice ajutor este binevenit“, a declarat Mircea Bobora.
Probleme au fost semnalate şi în comuna Baia de Criş, dar şi în alte localităţi ale judeţului. Conducerea CJ Hunedoara a dispus măsuri de verificare a pagubelor produse şi de înlăturare în cel mai scurt timp a efectelor inundaţiilor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Cărarea pe verticală

Ne place să credem despre noi că suntem oameni buni, că suntem corecţi şi credincioşi. De multe ori privim spre...

Spargere după spargere, la Lupeni

Suspectul viza locuinţele la care putea forţa unul dintre geamuri, intra şi fura tot ce era de valoare. Astfel a...

Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 21 iunie 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, duminică, 21 iunie, în judeţul Hunedoara 640 de persoane au fost confirmate pozitiv...

Închide