Şoimuş: a fost învestită noua administraţie locală

Magdalena Şerban

Vineri, primarul liberal din Şoimuş şi consilierii locali au depus jurământul de credinţă, la investire fiindu-le alături Vetuţa Stănescu, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării şi preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PNL Hune­doara, precum şi prefectul Călin Petru Marian.
„Am început cel de-al treilea mandat de primar al comunei Şoimuş, momentul fiind marcat în mod oficial. Le mulţumesc colegilor mei pentru frumosul tort cu care m-au surprins, iar invitaţilor ţin să le mulţumesc pentru că au ales să ne fie aproape. Cele mai calde gânduri de recunoştinţă le adresez locuitorilor comunei pentru încrederea acordată, atât mie, cât şi consilierilor locali. Faptul că am fost votat de 68 la sută dintre participanţii la urne constituie un garant că oamenii şi-au pus speranţele în mine. Indiscutabil voi fi la fel de activ ca şi până acum, iar în cei patru ani care vin, cred că axele europene sunt cele pe care trebuie să le exploatăm la maximum, astfel încât drumul către dezvoltare să fie pavat în cea mai mare parte cu bani europeni nerambursabili. Vorbim de investiţii de anvergură, ce implică sume mari, deoarece nu ne putem rezuma la bugetul local ce nu permite proiecte majore, cum ar fi introducerea unei reţele de gaz metan, de exemplu. Privind retrospectiv şi realist, pot afirma că am înaintat cu mult în procesul de modernizare, investiţiile implementate însemnând milioane bune de euro. Să ne ajute bunul Dumnezeu să ajungem acolo unde ne-am propus, adică la un nivel superior de trai, chiar mai evoluat ca la oraş“, a afirmat Mihai Gabriel Irimie (foto), primarul reales la Şoimuş.
De amintit că în componenţa consiliului local sunt 9 reprezentanţi ai PNL, trei de la PSD-ALDE şi unul de la PRO România. Viceprimar se doreşte să rămână Dorin Andrei Lugojan, cel cu care s-a făcut echipă bună şi până acum.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.