Şoimuş: a fost învestită noua administraţie locală

25 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Magdalena Şerban

Vineri, primarul liberal din Şoimuş şi consilierii locali au depus jurământul de credinţă, la investire fiindu-le alături Vetuţa Stănescu, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării şi preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PNL Hune­doara, precum şi prefectul Călin Petru Marian.
„Am început cel de-al treilea mandat de primar al comunei Şoimuş, momentul fiind marcat în mod oficial. Le mulţumesc colegilor mei pentru frumosul tort cu care m-au surprins, iar invitaţilor ţin să le mulţumesc pentru că au ales să ne fie aproape. Cele mai calde gânduri de recunoştinţă le adresez locuitorilor comunei pentru încrederea acordată, atât mie, cât şi consilierilor locali. Faptul că am fost votat de 68 la sută dintre participanţii la urne constituie un garant că oamenii şi-au pus speranţele în mine. Indiscutabil voi fi la fel de activ ca şi până acum, iar în cei patru ani care vin, cred că axele europene sunt cele pe care trebuie să le exploatăm la maximum, astfel încât drumul către dezvoltare să fie pavat în cea mai mare parte cu bani europeni nerambursabili. Vorbim de investiţii de anvergură, ce implică sume mari, deoarece nu ne putem rezuma la bugetul local ce nu permite proiecte majore, cum ar fi introducerea unei reţele de gaz metan, de exemplu. Privind retrospectiv şi realist, pot afirma că am înaintat cu mult în procesul de modernizare, investiţiile implementate însemnând milioane bune de euro. Să ne ajute bunul Dumnezeu să ajungem acolo unde ne-am propus, adică la un nivel superior de trai, chiar mai evoluat ca la oraş“, a afirmat Mihai Gabriel Irimie (foto), primarul reales la Şoimuş.
De amintit că în componenţa consiliului local sunt 9 reprezentanţi ai PNL, trei de la PSD-ALDE şi unul de la PRO România. Viceprimar se doreşte să rămână Dorin Andrei Lugojan, cel cu care s-a făcut echipă bună şi până acum.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Edilul ales al Haţegului nu a putut depune jurământul

Ca la Haţeg, la nimenea! Primarul ales al oraşului Haţeg, liberalul Adrian Puşcaş (foto), nu a putut fi învestit în...

Lupte libere. Denisa Fodor pe podiumul de premiere la Reșița

Sala Sporturilor din Reșița a  fost gazda întrecerilor din cadrul finalei pe țară a Campionatului Național Individual de lupte-libere  pentru seniori, la...

Fotbal Liga a III-a. CS Hunedoara, meci egal cu liderul seriei

Nicolae Gavrea Pandemia a lovit în plin echipele din județul nostru. Dacă la Liga a IV-a (reamintim, județul nostru este...

Închide