Primarul Florin Oancea a fost învestit în funcţie

Adriana Năstase

Vineri, la Primăria Deva, a avut loc ceremonia de învestire a primarului municipiului, Florin Oancea, dar şi constituirea noului Consiliu Local Deva.
Secretarul municipiului Deva, Laura Sârbu, a dat citire numelor celor 14 consilieri validaţi în funcţie, urmând ca într-o şedinţă viitoare să depună jurământul şi următorii 7 consilieri de pe listele de supleanţi ale partidelor care nu au reuşit să-şi valideze mandatele. Pe rând, cei 14 consilieri prezenţi şi primarul Florin Oancea au depus jurământul de credinţă.
Festivitatea, desfăşurată în prezenţa prefectului de Hune­doara, Călin Marian, a fost una austeră, cu participare re­dusă, din cauza restricţiilor impuse de pandemie. Dacă rezul­tatul alegerilor parlamentare din 6 decembrie va fi unul favo­rabil pentru liberali, echipa liberală de la municipiul Deva va avea un sprijin real nu doar la Prefectură, ci şi în parlament sau poate chiar în guvern. Cu un asemenea sprijin, primarul Florin Oancea are mare încredere că proiectele pentru deveni se vor concretiza.
„Simt o mare bucurie şi o emoţie pozitivă. Am depus jură­mântul de credinţă pentru deveni, îi voi reprezenta pe deveni în următorii patru ani. Avem cu toţii o mare responsabilitate faţă de deveni, eu şi aleşii locali. Voi face doar administraţie în cei patru ani, ca şi până acum. I-am încurajat pe aleşi să iniţieze proiecte, indiferent de culoarea lor politică”, a declarat edilul şef al reşedinţei de judeţ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.