Primarul Florin Oancea a fost învestit în funcţie

25 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Adriana Năstase

Vineri, la Primăria Deva, a avut loc ceremonia de învestire a primarului municipiului, Florin Oancea, dar şi constituirea noului Consiliu Local Deva.
Secretarul municipiului Deva, Laura Sârbu, a dat citire numelor celor 14 consilieri validaţi în funcţie, urmând ca într-o şedinţă viitoare să depună jurământul şi următorii 7 consilieri de pe listele de supleanţi ale partidelor care nu au reuşit să-şi valideze mandatele. Pe rând, cei 14 consilieri prezenţi şi primarul Florin Oancea au depus jurământul de credinţă.
Festivitatea, desfăşurată în prezenţa prefectului de Hune­doara, Călin Marian, a fost una austeră, cu participare re­dusă, din cauza restricţiilor impuse de pandemie. Dacă rezul­tatul alegerilor parlamentare din 6 decembrie va fi unul favo­rabil pentru liberali, echipa liberală de la municipiul Deva va avea un sprijin real nu doar la Prefectură, ci şi în parlament sau poate chiar în guvern. Cu un asemenea sprijin, primarul Florin Oancea are mare încredere că proiectele pentru deveni se vor concretiza.
„Simt o mare bucurie şi o emoţie pozitivă. Am depus jură­mântul de credinţă pentru deveni, îi voi reprezenta pe deveni în următorii patru ani. Avem cu toţii o mare responsabilitate faţă de deveni, eu şi aleşii locali. Voi face doar administraţie în cei patru ani, ca şi până acum. I-am încurajat pe aleşi să iniţieze proiecte, indiferent de culoarea lor politică”, a declarat edilul şef al reşedinţei de judeţ.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoimuş: a fost învestită noua administraţie locală

Magdalena Şerban Vineri, primarul liberal din Şoimuş şi consilierii locali au depus jurământul de credinţă, la investire fiindu-le alături Vetuţa...

Edilul ales al Haţegului nu a putut depune jurământul

Ca la Haţeg, la nimenea! Primarul ales al oraşului Haţeg, liberalul Adrian Puşcaş (foto), nu a putut fi învestit în...

Lupte libere. Denisa Fodor pe podiumul de premiere la Reșița

Sala Sporturilor din Reșița a  fost gazda întrecerilor din cadrul finalei pe țară a Campionatului Național Individual de lupte-libere  pentru seniori, la...

Închide