Şoferi, urmăriţi de poliţişti, pe câmp şi prin Orăştie

22 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un tânăr de 32 de ani, din Geoagiu, a fost ţinta echipajului rutier. Poliţiştii i-au făcut semn să oprească pentru verificări, numai că şoferul a gonit pe un câmp în încercarea de a scăpa. Incidentul a avut loc pe DJ 107A, în localitatea Rapoltu Mare.
„La vederea autospecialei de poliţie, băr­batul a accelerat şi a virat pe un drum agri­col, fiind necesară urmărirea acestuia pe o distanţă de aproximativ 1 km, poliţiştii folo­sind semnalele acustice şi luminoase ale auto­specialei de poliţie pentru oprirea maşinii conduse de bărbat. Cel aflat la volan a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea probelor biologice de sânge, necesare stabilirii alcoolemiei”, informează IPJ Hunedoara.
Un caz similar a fost şi la Orăştie, unde un alt tânăr de 23 de ani, din satul Aurel Vlaicu, a refuzat să oprească la control. ”Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului pe mai multe străzi din municipiu, acesta fiind oprit pe un teren viran. Cel aflat la volan (…) a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,80 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, arată sursa citată anterior. Poliţiştii au descoperit şi că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Cei doi sunt cercetaţi penal. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aruncaţi cu maşina într-un cap de pod

Un şofer inconştient de 66 de ani, din Pe­tro­şani, a produs un grav accident de circulaţie pe DN 66, pe...

Prinşi la volan fără permis şi cu maşina radiată

Cel care a pus în real pericol şoferii care cir­culau pe DN 7 este un bărbat de 34 de ani,...

Atacaţi cu cuţitul în propria locuinţă

Un scandal de proporţii iscat între două clanuri s-a sfârşit la spital pentru doi dintre combatanţi, iar pentru alţi trei...

Închide